[]

Yapmaktan çok zevk aldığınız absürt, değişik hiç duyulmamış şeyler nedir?

Merhaba..

Ben geçen gün şu fark ettim ve sizinde neler var merak ettim.

- İş seyahati nedeni ile coğu zaman il dışında otellerde konaklıyorum otelde sessiz sakin uyumak o yeni temiz çarşaflarda uyumak çok mutlu ediyor beni ve otel odasından dışarıdan duyulan sesler ; eğer otel yol kenarındayksa kamyonların ve tırların hızlı gidiş geliş sesleri araba sesleri

 
bit pazarı videolarını keşfettim bir kaç gündür fena halde bağımlısı oldum.


  • oldz  (11.02.19 11:14:59) 
Ben de otellerdeki o nice hikayeler anlatan uzun suredir yikanmamis carsaflara bayiliyorum


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.02.19 11:29:56) 
Kıbrıstaki otelin hangover gecesinden sonra “olum buraları duvarları falan çamaşır suyuyla silseler bari” demiştim, otel odaları ne hikayeler saklıyordur içinde kimbilir. Bir de odanın çalışma masası, not kağıdı, kalemi vs olur ya, bunları kullanan, ciddi ciddi çalışan var mıdır acaba diye düşündürür.


  • insomnia  (11.02.19 12:08:34) 
O sesler benum de hoşuma gider, farkli bir yerde oldugumu hissettiriyor cunku.
Kilise canini hic sevmem mesela normalde, ama kilisenin dibinde bir yerde kalmistim sabahin korunde daan daan diye kilise sssi hoşuma gitmisti:)


Kamci vurmayi acayip seviyorum. Elime kirbaca benzer kayis gibi bir sey gecerse alip saga sola sirrank diye vururum sertce.

Bir de okuz gibi yemek yiyip ayaga kalmayacak duruma gelene kadar mideyi doldurmayi seviyorum sevdigim bir sey yiyerek. Doymanin epey otesine gecmek yani. Metabolizmam hizli calistigi icin sansliyim.

Hamam gibi yanki yapacak yerlde tek basimaysam low pitch yuksek sesle kotu adam kahkahasi atarim.

Var degisik seyler de aklima gelmiyor simdi.
  • stavro  (11.02.19 12:50:22 ~ 12:53:34) 
merdidevenleri 3'erli 4'erli çıkmak beni inanılmaz mutlu ediyor
her fırsatta gerile gerile çıkmaya çalışıyorum

  • superb  (11.02.19 15:08:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.