[]

Yüksek Lisansta Devam Zorunluluğu

kısmetse seneye yüksek lisans yapmak niyetindeyim. ama işimden dolayı dönem dönem seyahatlerim oluyor ve 2 haftaya kadar uzayabiliyor bu seyahatler hatta 5 haftanın 4 ünü şehir dışındaa geçirdiğim oluyor. bu bilgiler ışığında devamlılık konusunda beni kasmayacak okul üniversite varmı?

Not; hocalarla konuş halledersin şeklinde cevaplar olmasın pls.


 
hangi universitenin hangi bolumunde yapacagina bagli. ben hic imza kartonu gormedim ama "derse girmeyeceksen odev teslim edemeyeceksen muvaffak olmana imkan yok, hic buralarda oksijen tuketme" seklinde bir yuksek lisansti. tam tersi olanlar da var diye duydum.


  • innocentbystander  (25.03.10 16:22:46 ~ 16:23:44) 
derse belli dönemlerde girememek sözkonusu diğer hallerde mümkün olduğunca katılmak niyetindeyim üni belirlemedim ama finans aklımdaki bölüm. ödevler projeler vs. teslim edilecek istisnasız. tek derdim şu derslere tam katılım konusunda hangi üniversiteler beni kasmayabilir?


  • pposeidon_1  (25.03.10 16:29:41) 
bilemiyorum. ayni universitede bolumler arasinda, ayni bolumde hocalar arasinda bile farkli uygulama olabiliyor.


  • innocentbystander  (25.03.10 16:38:06) 
biraz daha açık yazarsanız... bölüm ne en azından onu yazın. sadece askerlik için yapmak istiyorsan sakarya üniversitesi mba yap, internetten kayıt. paranı yatır gerisini düşünme.


  • manfool  (25.03.10 17:42:01) 
askerlikle alakası yok o iş çoktan bitti. bölüm derken finans üzerine yapmayı düşünüyorum.


  • pposeidon_1  (25.03.10 19:20:33) 
hocalarla konus halledersinden başka bir yaniti yok ama bu sorunun. her hocanin tavri istegi farkli. bazilari hic yoklama almaz ve dogru düzgün master dersi yapmazken, bazilari adamin götünden kan alir. sınıf kalabaliksa arada kaybolman daha mümkün gibi ama hoca ile birebir ders yapan bahtsiz gencler de oldu. cocuk derse gelmese ders düsüyordu.


  • atmacaged  (26.03.10 00:59:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.