[]

Lost 6x09 -

Merhaba,

Ilk lost sorumla karsinizdayim biraz spoiler icerebilir, merak ettigim birsey var bu bolumun basinda,
--- spoiler ---
Jacob Ilana'yi ziyarete gidiyor, oraya gittiginde once farkli bir dilde konusuyorlar. Bu dil nece? baktim sozluge'de kimse deginmemis yada ben goremedim bilen var mi? Japonca mi? nedir?

Ek olarak Jacob, Richard'a isin karsiligini verirken Richard'a sen soyle diyor, o da karisini sonrada gunahlarinin bagislanmasini istiyor, burada sizce de Jacob bunlari kullanip olumsuzluk/yaslanmama istemesini saglamiyor mu? Bakti fikir iyi temsilci olarak, Jacob napacak adam olumlu olsa surekli richard gibi adam mi sececek? Orada ona baska secenek birakmiyor bence. Siz ne dersiniz?

--- spoiler ---

Spoiler sacma oldu!

 
ya zaten jacob iyi adam görünümlü kötü adam. tam olarak kötü olmasa da görev adamı. görevi için insanları kullanıyor manipule ediyor. ama son soruya katılmıoyurum çünkü ölümsüzlük seçeceğini bilmiyordu. aslında biliyor da olabilir çünkü isteyince tamam haci dedi pat diye verdi. eminmisin diye bile sormadı.


  • ayiadam  (25.03.10 15:15:34) 
Rusça konusuyorlar olması lazım sanki.
Ben Jacob'un iyi olduğunu dusunuyorum nitekim ama bilemedim tabi.
link editi: "Ilana is in the hospital with her face heavily bandaged. Jacob visits her and they speak in Russian." der lostwiki
lostpedia.wikia.com
  • tamamen kucuk harf  (25.03.10 15:25:45 ~ 15:32:02) 
bana rusça gibi geldi.

gerçi bu bana poe nun rue morgue hikayesini hatirlatti, hikayede anlasilmayan bir takim sesleri herkes hic bilmedigi bir dile benzetiyordu, kimisi rusça kimisi almancaya.
  • innocentbystander  (25.03.10 15:27:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.