[]

Kırmızı Işık’ta dururken araç camına yumruk atan şahıs

İle ilgili herhangi bir cezai yaptırım uygulayabilir miyiz?
Olay şöyle oldu: işe giderken kırmızı Işık’larda bir araç benim olduğum taraftan bir kişi indirdi. Bu sırada ben Işık’lara varmak üzereyim ve pisi pisine araç kapısına ve inen kişiye çarpmadım. Her neyse ben sağ şeritte diğer araç sol şeritte duruyor yeşil yanınca ikimizde hareket ettik. bu Arada o araç önüme kırmaya çalıştı ben ilk başta izin vermedim baktım yavaşlamıyor kendisi kaza yapacak sonra verdim. Neyse bu kişi hemen sonrasında ani fren yapıp durdu. önünde araç
var zannedip bir müddet bekledim sonrasında ben korna çalınca hareket etti. Ve sonraki ışıklarda aracın içindeki şöför kişi indi kapımı zorladı. Kapım kilitli olduğu için açamayınca sinirlenip camıma yumruk attı. Ve aracına binip gitti. Bu kişi için ne yapabilirim?


 
hasar var mı? sana küfretti mi? küfrü senden başka kaç kişi duydu (hakaret suçu için)? bunlar yoksa bir şey çıkmaz.


  • pembepembepembe  (09.02.19 23:43:36) 
Hakaret olup olmadığını bilmiyorum camım kapalıydı. Şöför mahallindeki camı yumrukladı cam açık olsaydı zaten o yumruğu ben yemiştim. Kendisi beni dövmek için kapımı açmaya çalıştı. Küfür etmişse bilmiyorum ama olayı gören 1 kişi var. Maddi hasar yok.


  • tiptansoguyantipci  (09.02.19 23:51:49) 
Orman kanunu. Cikip adami indirebilirdin. Kanuni olarak ugrasilmaz bu ulkede


  • unabomber  (10.02.19 07:55:35) 
Bu it sürüleri ile uğraşmaya değmez. Geçmiş olsun...
Bence unutmaya çalışın.

  • birdenbire  (10.02.19 10:52:55) 
Teşekkür ederim cevaplar için haklısınız. Sağolun.


  • tiptansoguyantipci  (12.02.19 03:11:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.