[]

evde çalışmak için dambıl seti

ne tavsiye edersiniz? bütçe 450 tl. içinde bar da olabilirse şahane olur. amacım evde omuz, biceps, triceps ve göğüs çalışmak.




 
ben basit 90 lira civarina 26(13x2) kilo aldım. 3 haftadır calisiyorum memnunum. o kadar para vermeye bence gerek yok ilerleyen dönemde kalan parayı halter setine vermek daha mantıklı. bir adet de kapı barfiksi tamamdır.
urun.n11.com şunun gibi bisey

  • apathetic  (09.02.19 18:58:28 ~ 18:58:40) 
Ayarlanabilir set alın mutlaka hep aynı kiloda çalışamazsınız mantıken...


  • Boris  (09.02.19 20:04:24) 
  • inheritance  (09.02.19 20:57:21) 
salon tecrüben varsa göğüs, kanat, omuz hareketlerinde 30-40 kg'lara kadar çıkabilirsin evde dahi çalışsan.

ben 50 kg'lık set alıp sonra letgodan 2. el 4x5 2x2,5 25 kg daha almıştım.

döküm set alabilirsin. ben evde çalışıyorum temiz olsun diye krom almıştım yıllar önce. ilave aldığım ağırlıkları döküm aldım, krom çok pahalı ve o kadar lüzumlu da değilmiş.

plastik dambıllara hiç bulaşma bence.
  • makbur  (09.02.19 21:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.