[]

20 gundur yoktum, dunyada neler oldu?

selam,

20 gundur askerdeydim, sonunda bitti cok sukur. ustumden tir gecmis gibi hissediyorum :(

bu surede neler kacirdim cok kisa bir ozet gecebilir misiniz? disarda bir sey soylenince bos bos bakmayayim.

 
kartal'da apartman çöktü.
ayşen gruda ve yalçın menteş öldü.
siyaset bildiğin gibi.
dolar euro altın stabil.
  • sir gawain  (09.02.19 11:45:48) 
Içerde durumlar nasıl onu söyle sen


  • opitseri  (09.02.19 11:50:14) 
@opitseri gruba yazdigim seyleri gonderim, daha kendime gelemedim.

"Soyle iki olay anlatim,

1- binayi boyayan iki kisi vardi. Gittim yanlarina napiyosunuz falan dedim, bedellilermis benim gibi. Biri doktor, biri ee muhendisi. Dedim nasil oldu da boyaya bulastiniz, "yurumekten iyidir" dediler.

2- bizim bolukten(300 kisi) bi time (25 kisi) komur tasima gorevi verdiler. Bir gun boyunca komur tasidilar, mesafe kuzey kampus kapisindan yemekhane kadar. Gecmis olsun dedim, "her gun komur tasimaya raziyiz, yurumekten iyidir" dediler"
(bilmeyenler icin ekliyim, 200 metre falan mesafe)

"Ben yaziciydim, yurumedim hic ama o kadar mantiksiz olay var ki. Neden diye sorgulamadan edemedim, gidip de memnun ayrilan hic kimse yok. Bir sey de katmadi. Hayattan calinan 18-19 gun iste"

"Eger boyle olacagini bilseydim bir iki sene daha erteletip baska sekilde halletmeye calisirdim"

"Tabi benim yaptigim yer komando okuluydu normalde, o yuzden de boyle cikarimlar yapmis olabilirim. Orasi bir daha bedelli almayacak"

"Giderken kesinlikle yaniniza ilac alin, nurofendir, antibiyotiktir. Orda bedelli yapan doktor olur zaten, ona sorup antibiyotigi kullanirsiniz"
  • fakyoras  (09.02.19 11:55:39) 
Vay be anilara bak reisss. Biz sizin kadar olamadik 12 ay yaptik :)

Hic gelisme olmadi ya.
Gundem cok bos gercekten. Patlican 18tl oldu
  • acemi  (09.02.19 12:10:54) 
20 gunde ne olacak ayni iste.

Ben de uygun adim sol-saa sol-saa diye robot gibi yurumemek icin nerde bir amelelik isi var gonullu olurdum askerde. Cakil tasi, komur ve toprak tasidim, kurekle cukur kazdim.
  • stavro  (09.02.19 12:33:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.