[]

Sakal kesme makinesi

Kesebilsin diye 10 defa aynı yerin üzerinden geçmemi gerektirmeyecek, zaman harcatmayacak bir makine arıyorum. Sinek kaydı değil ama çok kısa kesme özelliği de olmalı. Ne önerirsiniz?




 
philips oneblade ve remington durablade var. sıfıra yakın tıraş vaat ediyorlar.


  • sutlu nescafe  (08.02.19 23:38:49) 
philips oneblade baya iyi iş çıkarıyor görünüyor videolarında


  • livaneli kadir  (09.02.19 01:11:50) 
braun bt5090. çok net braundan şaşılmaz.


  • biravekahve  (09.02.19 02:13:01) 
Biri daha tavsiye etmis. Ben de kesinlikle Braun bt5090 diyorum. Yillardir her sabah sakalimi bt5090 ile hafif kirli sakal kalacak sekilde kesiyorum. Makine performansindan hicbir sekilde odun vermedi. Ilk gunku gibi sorunsuz bir sekilde calisyor. Ve en onemlisi de hic ugrastirmadan mukemmel bir sekilde sakal kesimi yapiyor.


  • balmung  (09.02.19 04:27:40 ~ 04:28:02) 
bt5090 kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Su an bt5090 kullaniyorum ve ben de makine ariyorum. Hatta bu duyuruyu da favoriye aldim ise yarar bir sey cikar diye. Sakalin uzerinden 10 defa gecmek istiyorsan bt5090 al oyle soyleyeyim.
Onceden philips kullaniyordum, kisa zamanda deforme oldu. Bunda deformasyon yok ama makine iyi kesmiyor ki. Ilk gun de iyi degildi zaten:) Nereye bakarsan bak indirimdedir zaten bu makine.
  • stavro  (09.02.19 08:41:25 ~ 08:42:52) 
arkadaş nasıl böyle bir şey denir aklım almıyor, baba oğul yıllardır kullanıyoruz bir kere sorun olmadı kirli sakal için.


  • biravekahve  (09.02.19 20:48:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.