[]

Kagit yapistiracak yapistirici ariyorum ama soyle bir sey:

Ince bir kagiti kalin bir mukavvaya komple sivayacagim. Duvar kagidi gibi dusunun. Hic bosluk kalmayacak sekilde tum yuzeyi yapistiriciya bulayarak yapistirmam lazim yani. Potluk olmayacak. Ve kagidi kapladiktan sonra saga sola oynaya bilmeliyim kisa sureligine.

Dolayisiyla yapistiricinin gec donmasi lazim.
Beyaz tutkal olmuyor, ben tum yuzeye eksiksiz dagitayim diyene kadar kuruyor. Zaten ince bir tabaka yapinca daha da hizli kuruyor ki ince tabaka olmasi lazim yapistiricinin. Benim yapistiriciyi iyice dagitip yapiskanli kagidi sert mukavvaya kapladiktan sonra da saga sola kaydirarak istedigim pozisyona getirebilmem lazim. Beyaz tutkal ve pritt denedim, olmuyor. Daha gec kuruyan bir sey lazim.

Var mi boyle gec donan sivi bir yapistirici? Ya da bildigimiz beyaz tutkalin gec donan cinsi veya donmayi geciktirecek bir eklenti var mi?

 
Senin ihtiyacın o kağıdı aynı anda yapışkan hale getirecek şey.
Duvar kağıdı gibi demişsin, duvar kağıdı yapıştırıcıları var, tozu suya döküyorsun(ve bişeyler), öyle hazır oluyor. Onu bir kapta yapar, küçük bir boya fırçası ile kağıda sürersen hallolur. Yalnız kağıt ince ise buruşabilir, mümkünse kalın hale getir arkasına biraz daha kağıt yapıştırırarak. Kat kat olsun yani.

  • Jux  (08.02.19 20:58:21) 
Duvar kagidi yapistiricisi fazla koyu, benim isimi gormeyecektir. Benimki biraz daha hassas is cunku. DUvar kagidi kaplama da yaptim bizzat, oradan biliyorum.


  • stavro  (08.02.19 21:07:02) 
Diş macunu.


  • komando kani var bende  (08.02.19 21:13:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.