[]

Ev sahibine hediye onerisi

Yurtdisinda bir suredir kaldigim evin ev sahibi dunyadaki en iyi en melek ev sahiplerinden biri. Surekli bize hediye aliyor, yemekler yapiyor, evi temizletiyor. Evden cikacagim yakin zamanda. Guzel bir hediye almak istiyorum butceyi cok zorlamadan ama aklima hic bir sey gelmiyor takidan baska. Ali nazik yapacagim bir de gitmeden hahah. Var mi oneriniz duyuru?

50’li yaslarda, kadin, tibbi genetikci, hobileri sevdigi seyler hakkinda en ufak bir fikrim yok.


 
Benim ev sahibiyle ara ara birbirimize bir sise sarap hediye ediyoruz. Yurt disinda genel kabul goren bir hediye sarap.


  • crown  (08.02.19 21:05:26) 
Valla şarap aklıma geldi ama şarap konusunda aşmış bir ülkedeyiz, daha önce muhabbeti açıldığında da hiç içki içmediklerini söylemişti ama evde gördüm bir kaç bir şey. Benden çok çok daha iyi biliyorlardır çevredeki şarapları. Özel bir şarap bulursam alacağım ama bilmiyorum bakalım.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (08.02.19 21:16:35) 
bence guzel bir tablo ya da aksesuar olabilir. daima goz onunde olacak ve sizi hatirlatacaktir.

ya da beraber cektirdiginiz bir fotoğrafı cerceveletip oyle hediye edebilirsiniz.
  • balik kraker  (08.02.19 23:13:30) 
Cay bardagi, ince belli. Ilginc bir sekilde seviyorlar. Bir de klasik nazar boncugu. Onu da cok ilginc buluyorlar.


  • 65 derece  (09.02.19 22:59:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.