[]

Araç nasıl kullanıcam ben

Yaklaşık 3 aydır acemi şöförüm.Sağımdaki ve solumdaki yerdeki kaldırımları yada sağımdaki araçları tam izah alamadığım için bazen aynalara çarpiyorum.Hatta bugun yine çarptım.Aracımın aynasını kırdım ::( Geçen de bariyere sürttüm.Nasıl ayarliyacağım bunu ben ?




 
urun.n11.com

böyle bir şey satın alıp bol bol oyun oynayabilirsiniz. ben oyunlar sayesinde ilk direksiyona geçtiğim gün hiç zorluk çekmeden kullanabilmiştim.
  • trajikomix  (08.02.19 19:58:41) 
Dar yerlere gelince yavaşlayin. Böylelikle daha keskin bir hakimiyet kazanirsiniz.


  • lifeframe  (08.02.19 20:27:59) 
Zamanla oluyor o


  • nodrama  (08.02.19 20:38:47) 
Yuzde yuz gececegine emin degilseniz yavaslamaniz lazim :) aracin boyutlarina ve direksiyonun hassasiyetine zamanla alisiyorsunuz ama o zamana kadar kazalari minimuma cekmek icin yavaslamak lazim.

Surekli ayni araci kullandiktan sonra hic bilmediginiz bir araca bindiginizde de ayni seyi yasayacaksiniz usta sofor degilseniz.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (08.02.19 20:43:50) 
3 boyutlu algılamayı etkileyen bir göz sorunu olabilir mi. göz tembelliği gibi.


  • orpheus  (08.02.19 20:44:37) 
boş bir yerde dubalarla çalışabilirsin.


  • scudman1  (08.02.19 20:51:16) 
Uzaysa algi problemi var gibi geldi bana da. Acemi olsaniz bile surekli yapilacak bir hata degil bu.

Bos alanda duba ya da ona benzer seyler koyarak bol bol pratik deneyin bence de. Ozellikle cok dar sekilde yerlestirip sifir araliktan gecirmeye calisin arabayi agir agir. Gozunuz mesafeye alisir zamanla. Eger uzaysal algi problemi yoksa tabii.
Cinsiyet erkek ise bir algi promleminiz var olabilir ozellikle.
(Kadinlarda genel olarak uzaysal algi erkeklere oranla zayiftir normalde. Bu yuzden 10yildir arac kullandigi halde zor park eden kadinlar gorursunuz)
  • stavro  (08.02.19 21:02:56 ~ 21:03:35) 
Yavaşlamayı deneyin, eğer dar olmayan bir yerde de problem yaşıyorsanız o zaman bir sağlık durumunuzu gözden geçirin.


  • zimbirik  (08.02.19 21:25:18) 
Aynı senin gibi bir ... veren. Arabama sürttü 2 gün önce. Benim gibi bir garibana denk gelirsin adam ekmeğinden artırdığı 3 kuruşla zor bela bir araba almıştır. iner aşağı ağzını burnunu kırar. ondan sonra bir daha öğrenirsin. bir daha milletin malına canına zarar vermemeyi.
madem süremiyorsun zıkkım git özel ders al. ileri sürüş teknikleri eğitimleri var pistte ders veriyolar. var oğlu var. hadi onu geçtim ya bir insana çarparsan ne olacak.

  • graywolf  (08.02.19 23:17:46) 
forum.donanimhaber.com

Tam olarak sorunum bu .Arabanın sağını diğer taraftaki şeylerle odaklayamıyorum.Hep sağ aynaya mı bakıcam ?
  • problem34  (09.02.19 00:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.