[]

Sosyallik

Herkese selam,

Ankara'ya yeni geldim sayılır. Ancak hiç çevrem yok arkadaşım yok burada. Çok sıkılıyorum üniversite ortamımı aşırı özlüyorum. Burada da böyle ortamım olsun istiyorum. Nası sosyalleşcem ben?
Bu arada kadın kişisiyim.
Benim gibi kimsesiz hemcinslerim varsa tanışıp tavla atabiliriz.

 
Zamanla ve acele etmeden. :D


  • JackDanielSparroww  (07.02.19 19:49:06) 
Son cümleye kadar herşey iyiydi!

Kursa yazılın. Derneğe üye olun, yürüyüştür, gezdirir yapan grupları bulun.
  • FeykIM  (07.02.19 19:49:23) 
iran caddesi macfit, sonra altındaki starbucks. ben ankarada en çok o bölgeyi beğeniyorum. belli bi yaştan sonra samimi kankaların yoksa ortam yapmak zor olabilir:(


  • lata  (07.02.19 19:55:44) 
@feykim
Nesi varmış son cümlenin anlamadım?

  • Rengarenk  (07.02.19 20:01:51) 
Benim gibi kimsesiz hemcinslerim varsa tanışıp tavla atabiliriz' diye kendinize duvarlar örerek sosyalleşmeniz kolay olmaz. İsiniz zor. Yarin sabah namazinda haci bayram camiinde corba dagitirlar, cok samimi bir ortam. Deneyebilirsiniz.


  • hepbiarayisicinde  (07.02.19 20:02:12) 
herkese acik bir ortama "sosyallesemiyorum, kadin kisisiyim, kimsesiz kadin yok mu" yazmak cirkin ve tuhaf duruyor. bizim cocuklar agliyor mesela su an seninle sosyallesemedikleri icin. en basa yazsaymissin keske hic degilse. "yalnizim" demesen, "aksam icesim var, kadinim, katilmak isteyen hemcinsim varsa beklerim" yazmis olsan bir nebze ama bu haliyle biraz komik olmus, biz ocuyuz sanki. ortam yapacak ama sadece "yalniz hemcins" ile takiliyor lol. zor olur oyle. umarim su "x kisisi" denen igrenc kalibin yok oldugunu gorurum bir gun.

selam ve dua ile
  • der meister  (07.02.19 20:20:07) 
ne amaçla buradasın? İş falansa zamanla oluşur.


  • passion rules the game  (07.02.19 20:24:29) 
Tango kursuna git


  • Mossy  (07.02.19 21:45:36) 
Ahahah hemen linç yemişiz.

Açıklamak farz olmuş, kimsesiz kadından kastım şuydu, benim burada hiç arkadaşım yok benim gibi arkadaşı olmayan sosyalleşemeyen kadın varsa beraber takılabilir gezebilir alışveriş yapabiliriz. Hatta belki birkaç kişi vardır toplanıp buluşabiliriz duyuru kadınlar buluşması gibi.


Kadın arkadaş yazma kastım da erkekler yazmasın ıy pis sapıklar değildi. Sadece yakın kadın arkadaşlarım olsun istiyorum ve bunu eleştirmek de kimsenin haddine değil. Her başlığın altına ukalalık taslamak, laf sokmaya çalışmak zorunda değilsiniz bi geri basın artık bıktırdınız.

İsa sizi kutsasın.
  • Rengarenk  (07.02.19 22:09:34 ~ 22:10:31) 
dışarı çık ben de ankaradayım


  • bardakigüneşgözlüğü  (07.02.19 22:19:56) 
bu ota boka alinan erkek tripleri de yeni cikti. gilette basliginda falan aglayin gidin. kadin arkadas istemis demek ki hanimefendi benim gibi arkadasi olmayan hemcinslerim demis anormal hicbir sey yok.

keske hic gitmeseydiniz bastan ankara'ya, sikici ve boktan bir sehir. guzel insanlarla karsilasirsiniz umarim
  • aydonno  (07.02.19 23:00:04) 
ben de sıkılıyorum , arada dışarı çıkacak insan bulamadığım oluyor , hemcinsin değilim not: böbrekler sağlam


  • wishboneash  (09.02.19 15:37:22) 
selam ben de aynı dertten muzdaribim, sosyalleşelim:)


  • ashleybon  (28.02.19 21:06:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.