[]

E-Sigara ve Likit

E-Sigara parçaları (coil, atomizer, mod, vb) ve likit için güvendiğiniz, daha önce alışveriş yapıp memnun kaldığınız site var mıdır? Şimdiden teşekkürler.




 
  • teknikekip  (07.02.19 15:57:27) 
3 senedir düzenli olarak alışveriş yaptığım yer olarak,
www.buharistan.co

  • volkanaydin152  (07.02.19 17:03:37 ~ 17:03:53) 
Facebook'ta buharabi isimli bir grup var.Üye olun , çoğu illerde elden satın alma şansınız olur. Kolay kolay üçkağıt yapamazlar zira bir daha bir şey satamazlar. E-sigara ile alakalı her konuda yardımcı olurlar.İlk başladığımda bütün bilgi ve alışverişi buradan sağlamıştım. Hanımın su koyvermesi yüzünden şimdi yine sigaraspor :(


  • synax  (07.02.19 18:06:54) 
teknikekip +1

ben de likit için bu sayfayı kullanıyorum.

@synax
grubu aramada bulamadım yüksek ihtimalle gizli durumda. ref veya link sağlayabilirsen ben de sevinirim :D
  • unique hint kumasi  (07.02.19 18:18:23) 
Sağolun arkadaşlar, saydığınız grupların tamamına üyeyim zaten dfnkfn

Özellikle site diye sormuştum, zira Facebook gruplarından öğk geldi. Sıfır malzeme satan güvenli bir site arayışındayım. Buharistan'da çeşit neredeyse yok ve yıllardır sürdürdükleri fahiş fiyat politikasından bir türlü vazgeçmiyorlar.

Bari gelmişken ben önereyim size bir tane: smokturkey.net. Ben birkaç kez (300-500 tl bandında) alışveriş yaptım, sorun yaşamadım.

Bu tarz siteler arıyorum aslında :(
  • gonion  (07.02.19 19:26:01) 
Esigara.eu


  • cloudybloody  (07.02.19 20:03:09) 
@gonion Açıkçası buharistan'da modlar, coiller falan pahalı ama likit konusunda ben daha uygun bir yer göremedim evyap için, var mıymış?


  • volkanaydin152  (07.02.19 21:53:01) 
@volkanaydin152; e-sigara mevzuuna başlayalı 3 seneyi falan geçti (arada bıraktım, geri döndüm falan). Eskiden aşırı fazla site vardı. Şimdi isimlerini hatırlayamıyorum. Hiç karşıma da çıkmıyorlar çünkü muhtemelen tutturamayıp battı bir çoğu. Ama yine de vardır zaten benim de aradığım o.

Ama öte yandan Buharistan'da likitler de hiç ucuz değil. Sapphire Premium dedikleri ve premium olduğunu iddia ettikleri likitleri hala aynı fahiş fiyatlarla satmaya çalışıyorlar. İçinden beğendiğim bir iki likit var, en son mesajla maille dedim ki "arkadaş bunun 100 ml'lik versiyonunu çıkarın alalım" değil mi yani? Her seferinde 30 ml almak mantıklı değil, şişeleri şişe değil, damlalıkları künt uçlu vs. "Hayır efendim bize böyle geliyor firma değiştirmiyor" diye cevap veriyorlar.

Aslında bize Cuttwood, Five Pawns, Ruthless vb kaliteli likitleri ve IPV, SX vb serisi kaliteli modları alabileceğimiz güvenilir bir site lazım. Facebook tam bir deli çadırı. Sıfır bulmak zor, ağırlıkla ikinci el. Sıfır bulunca orijinal mi değil mi belli değil. Orijinalini bulsan adam EFT sonrası kargo diyor, gönderip göndermeyeceği belli değil. Her bir adam için referans kovalamak yorucu vs vs. Liste uzar gider. Birileri çıkıp "ben şu siteden alışveriş yaptım" dese de biz de rahatça alışveriş yapsak. Tek derdim o.

@cloudybloody: ESF'nin de o anlamda Facebook gruplarından bir farkı yok. Bana "kurumsal"(ımsı) site lazım.
  • gonion  (07.02.19 22:01:03 ~ 22:03:24) 
@unique hint kumasi ; Siz sorunca baktım , kapatmışlar sayfayı sanırım. Ali Cengiz GÜNEL isimli çok beyefendi bir moderatörleri vardı, canlı yayında piyano çalardı :) Çok şiddetli bir furya halinde başladı , kaymağını yiyebilen yedi geldi geçti olmuş sanırım e sigara.


  • synax  (07.02.19 22:51:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.