[]

İş hayatında yükselmek için bir planınız var mi?

Klişe tabirle kariyer basamaklarını tırmanmak için neler yapıyorsunuz? Çalıştığınız yerde mi yükselmek istiyorsunuz, yoksa büyük bir şirkete geçmek mi amacınız? Kendi işinizi mi kurmak istiyorsunuz? Yurtdışına çıkmak mı planınız? Hayalinizi değil, bu yöndeki planınızı soruyorum.




 
şu anda çalıştığım şirkette başladığımda (ki 4 sene öncesi tam olarak) şirketin, yurtdışı imkanları ve globalliği yüzünden her zaman personel değerlendirmemde daha fazla sorumluluk istediğimi ve bir gün yurtdışı pozisyonlarda da görevlendirilmek istediğimi yazdım. müdürüm hep beni destekledi. şirketiçi poizsyonları hep takip ettim, çoğuyla görüşüp, çalışma izni çıkarmak istemedikleri için red edildim. bu sene ocak ayında aynı şirketin isviçre ayağı ile sözleşme imzaladım, oturma izni süreci bittiğinde gideceğim.

bir önceki şirketimde yükselemeyeceğimi anladığım için bu işten teklif geldiğinde şehir değiştirmeyi de kabul ettim (ankaradan istanbula yerleştim) - ki o şirkette de 4 sene çalışmıştım neredeyse (3 sene 9 ay)
  • interview with the vampire  (07.02.19 15:40:44 ~ 15:41:46) 
Yok. Yükselemeyeceğimi anlayınca memura bağladım. Kariyer hırsım yok, kafam rahat olduğu sürece aynı yerde çalışmaya devam ederim.
Yükselme hırsım olsaydı direktörüme kendimi sevdirmeye ve vitrin yapmaya çalışırdım.

  • pati  (07.02.19 15:51:10) 
Yok.

Bu konuda hiçbir zaman hırslı olmadım. Hatta her geçen yıl daha az çalışmanın yollarını arıyorum.
  • i m cool with that  (07.02.19 16:03:58) 
Var. Aynı anda iki yüksek lisans yapmaya çalışıyorum bir yandan da büyük şirketlerle görüşmeye çalışıyorum.

Kendi işimi yapmam için en az 10 senem var, bu süreçte biraz daha para kazanmak derdim..
  • amuda kalkan solucan  (07.02.19 17:49:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.