[]

Oto tamircisi camdaki HGS etiketimi çalmış!!

arkadaşlar merhaba,

geçen gün arabamı tamirciye vermiştim. (resmi servis değil, sokak arası oto tamircilerinden birisi)
adam tutmuş camdaki HGS etiketini kazımış, muhtemelen içindeki çipi çalmış.

bana bir zararı olur mu? o çiple hgs'den geçip de benim HGS bakiyemi harcayabilirler mi?

bildiğim kadarıyla HGS geçişlerinde plaka ile eşleşme olması lazım, ama emin olamadım tam.

 
harcayabilir.
siz de ptt den gidip durumu anlatırsanız eskisini iptal ettirip yeni bir tane alıp bakiyeyi ona aktarabilirsiniz (bakiye kısmından emin değilim)

  • the ultimate driving machine  (07.02.19 13:35:56) 
bildiğim kadarıyla onu çıkartırken bozuluyor etiket. yani bir işine yaramaz. onun haricinde hgs numarası ve plaka eşleştirildiği için yine işe yaramaz.


  • sutlu nescafe  (07.02.19 14:13:42) 
Her ihtimale karşı siz onu iptal ettirip yenisini çıkartırın. Üşenmeyip onu ordan kazımayı akıl eden adam sahte plaka basmayı da akıl eder.


  • battal gemalmaz  (07.02.19 14:17:06) 
Gidin PTT'den iptal ettirin, bakiyenizi de yeni HGS'ye aktarabiliyorsunuz.


  • livaneli kadir  (07.02.19 14:26:16) 
Senin orjinalin camı yan sanayi camla değiştirmiş olmasın bu çakal.


  • insomnia  (07.02.19 14:26:31) 
hayır olayın HGS'sinde değilim... HGS'yi gider iki dakikada iptal ettiririm zaten... harcayacağı da 15-20 tl bakiye olur en fazla..
ama beni rahatsız eden asıl şey başka... HGS'yi çalmak gibi ufak şeylere tenezül eden birisi, arabanın içinden, görmediğim yerlerden neler neler çalmıştır, onu düşünüyorum...
sen araba tamir ediyorsun, can taşıyan bir makineyi tamir ediyorsun, yarın bir gün senin çaldığın parça yüzünden kaza yapsam, insanlar ölse ne olacak...

ne şerefsiz, ne kadar adi bir toplumda yaşar olduk böyle ya...
  • appdata  (07.02.19 14:28:15) 
insomnia+1


  • stanley weber  (07.02.19 16:15:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.