[]

ayrılma sebebini söylerken dürüst müydü ? - erkeklere sorum

hikayeleri özetleyecek olursak: yaşlar k:25 e:27 ve 2 aylık mazi var
*erkek tarafı bu sene türkiye'ye işi dolayısıyla geri dönüyor, 8 ay içinde, araya bedelli askerlik girdikten sonra işinde de sorun olduğunu düşünüp ayrılıyor,akabinde kendi evini de kapatıp son 10 yıldır yaşamadığı baba evine dönüp iş arıyor. birkaç hafta içinde kafasına yatmasa da proje bazlı bir işe başlıyor.

o sırada kızımızla ortak çevreden tanışıp ilişkiye başlıyor ancak başlangıçta :
-iletişim sıklığı konusunda sorun yaşanıyor : çocuk telefona sık bakmıyor,geç dönüyor vs aynı problemi arkadaşları da yaşıyor onunla bu dönemde

-kendisi zor dönemde olduğunu ama düzelteceğini söyleyerek herkese kızla sevgili olduklarını ilan edip her aktiviteye kız arkadaşı statusunde götürüp sevimli çift pozlarında takılıyorlar, arkadaşlarına "bana iyi geliyor çok mutluyum diyor" kuşlar kızımıza bu cümleleri yetiştiriyor

ancak son 10 günde birden bire olaylar değişiyor, kızımız ufak bir kaza geçirip evde dinlenirken arama sorma sıklığı azalıyor çocuğun. kız da üstüne gittikçe ve netlik istiyorum dedikçe birkaç kez, sonunda çocuktan şunlar ortaya çıkıyor :

1-arkadaşlarının bile bilmediği fiziki bir hastalığı var, türkiyeye dönünce nüksetmiş ve süreç yine başlamış morali bozuk,git gelli (aşırı ciddi değil ama erkek için zor merak edene özelden yazarım)
o yüzden kendiyle ilgilenmek istiyor, bencilleştim mecburum diyor.

2- her seferinde övdüğü akıllı kadınsın, böylesine denk gelmek zordur imajına bu sefer şunları söylüyor :karakteri(her şeyi organize etmeye, ayarlamaya çalışan) ve onun deyimiyle çizdiği mükemmel,cool portre onu soğutuyor (kızımız tek başına yaşıyor,durumu ve kariyeri iyi)

seninle iyi olurum sandım ama şu an buna hazır değilim diyerek bitiyor.

soru şu: bu cevaplar modern insanın kibar olmak adına öne sürdüğü bir cevap mıdır ? dönemin koşulları ile ilgili midir ? yoksa daha fazla hoşlanılan biri mi girmiştir hikayeye ?

 
a) modern insan kibarligi.
Herkes yoluna ...

  • tunaktunaktun  (07.02.19 00:14:12) 
"bana iyi geliyorsun"= seni değil gösterdiğin ilgiyi seviyorum.


  • biravekahve  (07.02.19 00:23:23) 
Erkek biraz ozguven sorunu yasiyor. Gelecek kaygisi da var. Adam mutsuz, bir mucadele icinde belli ki. Kendi halinde birakmak, aldigi karara saygi duymak en iyisi. Gunumuzde cogu erkek bu duygulari yasamasina ragmen sevgilisinden ayrilmayarak ona da hayati ızdırap edebiliyor. Kizimiz kendisine uygun baska bir aday bulsun, sakın ola enerjisini bu adam icin tuketmesin.


  • hepbiarayisicinde  (07.02.19 07:10:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.