[]

Arsa emsal değeri taks ve gabari nereden ögrenilir

Merhaba benim 137 metrekare arsam var..emlakcilara gidip pazar araştırması yaptığımda bana buraya 85 metrekare imar izni çıkacağı üst katlarin da 100 metre kare olacağını söylediler..4 farkli emlakciya gittim..kimi arsanin 600 bin kimi 1 milyon olacağını söylüyor..ben bu arsanin asıl değerini ve emsal değeri taks gabari gibi değerlerini nasıl tespit ettirebilirim..




 
arsanın bağlı bulunduğu belediyeyi arayıp öğrenebilirsiniz bence.


  • elorelia  (06.02.19 17:45:26) 
elo+1

bencelik kısmı yok direkt belediyeden öğreniyorsun.
  • bir ileti paylastim  (06.02.19 18:04:54) 
belediyenin internet sitesinde imar durumu oluyor. oradan sorgulama yaparsan görme ihtimalin var.


  • sutlu nescafe  (06.02.19 18:05:34) 
John bloor mail ya da telefon varsa yollayabilirim..


  • Nxa  (06.02.19 23:06:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.