[]

quora ve trolleri

Allahaşkına şu soruya bakın: www.quora.com

ben bunların maaşlı çalışanlar olduklarına inanmaya başladım artık. ya da yasadışı örgütlerin adamları falanlar.

sizce?

 
ne sandın başka?

ayrıca tüm dünyayı bir araya getiren şeylerden biri türk düşmanlığıdır. kimse böyle bir şey yok falan demesin.
  • old but hot  (06.02.19 13:08:04) 
türk insanı ve genel olarak ortadoğu insanı kadar ifade özgürlüğü düşmanı olan, başkasını terörist şu bu diye yaftalamaya meraklı insan görmedim. siz hakediyor sunuzeyvallah da benim gibilere yazık oluyor tek derdim o.

el-cevap: tabii ki kardeşim, 1 türk dünyaya bedeldir.
  • dox  (06.02.19 13:10:56 ~ 13:12:01) 
Bati medyasini takip eden ortalama bir batili olsan sen de boyle sorular sorabilirdin. "Istanbul'da kafa kesilen meydan neresi sizde?" diye soran bile var Turklere.


  • stavro  (06.02.19 13:15:22) 
Aslinda dox da sen de haklisiniz ama farkli konularda. Orta Dogu insani gercekten elestiri kabul etmez, zaten etse durumu farkli olurdu. Sen de haklisin cunku internet trolleri her yerde, ama bu soruyu Yunanlilara "Turkler, 12 adayi neden almiyor?" diye sorsan hicbir Yunan olayi vatan, bayrak durumuna getirmez, umursamaz olur biter. Turkler zaman zaman cok abartiyor, birileri de bunu kullaniyor. O soruyu soran troll belki de bir Turk, nereden biliyorsun? Onlar sen cildir diye egleniyor sen de onlarin attiklari oltaya takiliyorsun.


  • Traveller  (06.02.19 13:28:23 ~ 13:30:58) 
Onu bunu bilmem de Ayşegül ablanın kalemine sağlık. Hepsini okumama izin vermedi ama gayet mantıklı ve güzel açıklamış.

Tipik amerikalı dediğimiz adam Avrupayı ülke sanan andavaldır zaten çok bir şey beklememek lazım. Devlet nedir, uluslararası ilişkiler nedir, tarih nedir bilmez ama süper güç ülkesinde yaşadığı için her halt hakkında fikir beyan edebileceklerini düşünürler. En son yaşamak istediğim yerdir bu yüzden.
  • windows95  (06.02.19 13:47:33) 
Bunda bi trollük ya da maaşlı çalışanlık bi durum göremedim? Kendi açısından normal bi soru sormuş yani zaten muhtemelen tipik Amerikalı dünyadan haberi olmayan biri. Sorduğu soruda da özel bir artniyet sezmedim.


  • nundu  (06.02.19 13:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.