[]

Sozlukte mesajla edilen küfür hakaret ve sövgüler

Bi yaptirimi yok mu?




 
Yok:(


  • her giriste sifresini unutan adam  (05.02.19 18:49:52) 
sözlükte yok ama zorlarsan savcılıkta sonuç alabilirsin.


  • false pretension  (05.02.19 18:59:27) 
karşılığını misliyle ver ve engelle.


  • dox  (05.02.19 19:12:47) 
yok da niye olsun ki zaten? engelleyebiliyorsun gidiyor. hatta illa uğraşmak istiyorsan da adres ver buradayım lan erkeksen gelirsin falan de belki gelir keriz. daha 2 gün önce biri "adres ver lan olum çok pis bela aldın başına !!!111!1!1 bittin sen hayatını karatçam!!1!1!" dedi, sıkıldım fazla uzadı engelledim gitti bak noldu hiçbir şey sen bunu sormasan aklıma gelmezdi herhalde kolay kolay.

TL DR; yasal yollardan sonuç alabilirsin belki. yönetim bir şey yapmaz.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.02.19 19:15:55) 
Maskeli biri arabanın camına küfürlü not iliştirse naparsın? Savcılığa mı gidersin? Bu da öyle bir şey, dikkate almayacaksın.


  • bos gezenin bos ustasi  (05.02.19 19:23:50) 
Sözlük içinde yok maalesef ama belki mahkeme yoluyla bşr şeyler yapılabilir.


  • kablolu elo  (05.02.19 19:29:43) 
Hukuk devletinde elbette hukuksal olarak yaptırımlar vardır. Sitenin kendi içerisinde ise onu site yönetimi belirler ki tüm siteler kanun ve yaptırımlardan sorumludur.


  • zekicalik  (05.02.19 20:11:52) 
Çok sık soruluyor bu soru. Savcılığa verseniz bile takipsizlik kararı çıkıyor, boşuna uğraşıyorsun diyorlar.

Engelleyip olayın can sıkıcı hale gelmesini engellemek en iyisi. Pisliğe bulaşan da pisleniyor boşu boşuna
  • biseysorcaktim  (05.02.19 20:18:45) 
mesajlara bildir özelliği geldi ama tam olarak ne işe yarıyor bilgim yok.


  • sutlu nescafe  (05.02.19 20:36:37) 
Anlamiyorsunuz yahu. Kanun nizam diyorlar hala. Internet burasi babacim. Bana da cok kufrettiler, ben de cok sovdum millete ozelden. Gelin beni de sikayet edin. Internetin ruhuna aykiri bu dusunce yapisi. Bunu kabullenmiyorsaniz hic girip yazi yazmayin bu sitelerde. Eskiden CS oynarken birine kufredince ne oluyordu? Oyunun log dosyasini kopyalayip savciliga mi veriyordunuz? Ne takik adamlarsiniz yahu. Ben sikayet ederim kimse bana kufredemez diyen gelsin ozelden bir sey deneyecem.


  • bos gezenin bos ustasi  (05.02.19 21:43:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.