[]

Olumlu iş görüşmesi

Merhaba,

Son bir aydır binbir türlü testini geçtiğim kurumsal bir firma ile dün ilk görüşmeyi yaptık Skype üzerinden.

Alırlar beni işe diyebilmem için belirteçler var mıdır?
İş görüşmesi olumlu geçmiştir demek için neler olması lazım?
İşi çok istiyorum, birkaç defa insanın karşısına çıkacak türden bir fırsat değil. :(

Maaş beklentimi, ne zaman başlayabileceğimi filan sordular. Müstakbel yönetici ile de görüştüm. İşi nasıl yapacağımı da anlattı hatta.

Şu yaşta platonik liseliler gibi oldum öyle düşünüyorum ne demiştim ne olmuştu diye. Saçma anlam yükleyip üzülmek istemediğim için de sizlere danışmak istedim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

 
Her şey gönlünce olsun. Ben de bir süredir beklemedeyim 2. görüşmeler için :)


  • graywolf  (05.02.19 17:56:03) 
Çok teşekkür ederim.
Ülkenin durumu malum, haklısınız.

Bu şartlarda iş değiştirmek de ne kadar mantıklı bilemiyor insan ama işte..
  • amuda kalkan solucan  (05.02.19 18:57:19) 
Sorulara nasıl cevaplar verdiğini bilmediğimiz için olumlu geçti veya geçmedi diyemeyiz.

Yazdığın sorular her mülakatta sorulur, özel değil. İşi nasıl yapacağını anlatması da her potansiyel adaya anlatılır. Olumlu taraf ama şu, yönetici ile görüştürdüklerine göre sonuca yaklaşmışsın.

Hiçbir şeye anlam yükleyip de umutlanmamanı öneririm. Şu ana kadar bu yaşadıklarını 10 defa yaşamışımdır ve hepsi de olumsuz oldu. Tabi "bunları yaşayanların süreci olumsuz olur" diye bir şey demiyorum, olumlu olacak diye beklentiye girme diyorum sadece
  • hümanist tabutçu  (05.02.19 19:11:49) 
merhaba,
ik tarafından söylüyorum, eğer yönetici işi nasıl yapacağını anlattıysa bu iyiye delalet. ama senden sonra daha güçlü bir aday varsa tercihlerini o yönde değerlendirebilirler.
En kötü ara ik yı sor gidişat hakkında.
  • slogan bulamadik  (05.02.19 19:25:13) 
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İnsan ister istemez beklentiye giriyor. Böyle durumlar için beklemek en zoru gerçekten.


  • amuda kalkan solucan  (06.02.19 12:02:22) 
@amuda kalkan solucan
Seni çok iyi anlıyorum inan. Onlarca iş görüşmesine gittim. Şu an yapacağın en iyi şey, beklerken diğer yandan başka iş fırsatlarını da kovalamak ve kendini geliştirmeye devam etmek olur. Hayırlısı neyse o olsun senin için.

  • hümanist tabutçu  (06.02.19 19:33:02) 
Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı neyse öyle olsun.


  • amuda kalkan solucan  (06.02.19 21:48:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.