[]

istanbul'a yakın kış tatili yapılacak yerler?

merhabalar, 3 arkadaş kendi arabamızla istanbul'a çok da uzak olmayan bir yerlere kaçmak istiyoruz. kime sorsak uludağ veya kartaltepe diyor. biz ise böyle daha kafa dinlemelik hafif takılmalık bir yer arıyoruz bolu abant gibi(tam bilmiyorum bolu'yu da)mesela... bir de yollar kapalı mıdır kar yüzünden? ilk defa kışın bir yerlere gitmeye kalkıştık neapılır needilir tavsiye bekliyoruz efenim, teşekkürler.




 
kocaeli kartepe
gelibolu
kırklareli (ozel olarak demirkoy/igneada)
canakkale'nin kaz daglarinda kalan kisimlari iyi olabilir.

ana yollar hemen her yerde aciktir ancak ara yollarda sorunlarla karsilabilirsiniz. kis lastiginiz/zinciriniz/takozunuz yaninda mutlaka olmali. ayrica, gece saatlerinde veya sabah erken saatlerde buzlanmaya karsi dikkatli olun lutfen.

alkollu ve uykusuz arac kullanmamanizi, trafik isaret ve isaretcilerine dikkat etmenizi, ozellikle hatali sollama yapmaktan imtina etmenizi de siddetle oneririm.

iyi tatiller simdiden.
  • for the record  (05.02.19 15:41:56) 
haftasonu kartepeye gitmeyin, istanbulun yarısı oraya geliyor çünkü.


  • kraldan cok kralci  (05.02.19 17:14:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.