[]

Kombi su almıyor, basınç düşük dolayısıyla

Aklınıza bir çözüm geliyor mu. Muhtemelen yarın usta çağıracağım ama bir şey geliyor mu aklınıza?

Arkadaki basınç tankı bozuldu diye düşünüyorum ben. Çünkü çeşmeye Helen su basıncı iyi. Fatih bank izleye izleye anlar oldum işten. Baya da sorun çözmüşlüğüm var ama bunu çözemedim


 
Yeni kombilerdense ekranda bir hata kodu olmalı?


  • ApaçiBebe  (05.02.19 01:40:26) 
Çok yeni değil. Sadece f 0.3 yazıyordu, basınç sıfıra düştü sonra. Yani sadece f yazıyor şuan. Su babasının contası da bozuk olabilir sanki. Yarın ustayı çağırayım en iyisi.


  • Fusha  (05.02.19 01:46:15) 
kombiye biraz su basın;usta da aynısını yapacak. kombinin (ısıtma hattından gelen giden boruları hariç) su alma borularının üzerinde vana olmalı;onunla oynayacaksınız.
youtubeda falan var anlatımı.

  • jimjim  (05.02.19 01:53:04) 
Su vanası hariç mi kastınız?


  • Fusha  (05.02.19 02:15:31) 
Su vanasını denedim olmuyor fakat kombşdeki tahliye kısmından biraz su koydum zor da olsa. Su çıkması gereken yerden hortumla su koydum yani :) fakat kombi biraz su olduğu için fişi tskmsdım basıncı kontrol edemedim yani


  • Fusha  (05.02.19 02:16:53) 
Kombinin servis Manuelinde de arıza kodlarında f in karşılığına bakın


  • ApaçiBebe  (05.02.19 03:22:50) 
Su sesi kesinlikle yok hocam. Birkaç ay önce sorunsuz bir şekilde su geliyordu sonra çok yavaş bir şekilde su gelmeye başladı. Dün ise hiç gelmedi. Aşamalı olarak oldu yani. Fakat çok enteresan bir şekilde hallettim ben meseleyi :))


  • Fusha  (05.02.19 18:14:49) 
Kombinin dış korumasını açtım. Tahliye vanasını hemen yanındaki tahliye borusundan su koydum. ( Tahliye vanasını açık hale getirdim önce ve basınçlı su bastım) yaklaşık iki litre kadar su koydum. Basınç 0.4e kadar çıktı daha fazla uğraşmamak için hem de fazla koyarsam zararı olur diye daha fazla su koymadım 0.4 lük basıncı genleşme tankına hava basarak yükselttim. Basınç 1.2 iki şu an :) kombi çalışıyor yani.


  • Fusha  (06.02.19 11:44:37) 
Aynen öyle, çalışmıyor maalesef. O kadarı beni aşar, ilerde su alma sıklaşırsa ustaya yaptırırım. Ya da onu da yapacak hale gelirim belki :)


  • Fusha  (06.02.19 14:58:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.