[]

En son ne zaman karnınız ağrıyana kadar güldünüz?

Ama böyle gülmekten yanaklarınız, karnınız ağrıyana kadar. Ben düşünüyorum hatırladığım en yakın olayın üstünden birkaç yıl geçmiş. Özledim sanırım o günleri.
Ayrıca neye gülmüştünüz?



 
hatırlayamadım :(


  • tabirimekruh  (04.02.19 19:02:15) 
bunyemin ironisi mi desem kucuk bi hediyesi mi desem bilmiyorum ama, ne zaman stresli, kotu bi donemden geciyor olsam gulme krizlerim baslar. guldugum seyler oyle komik de olmaz genelde. ama enerjimi tuketene kadar oyle cok gulerim ki gorenler agliyorum zanneder. gecenlerde krizimi tetikleyen buydu mesela :( twitter.com


  • pide  (04.02.19 19:08:34) 
yilbasinda annem babam gelmişti ve abimlere gidip oyun oynamistik. kulaga yüksek sesle müzik calan bir kulaklık takip karşındaki de kelimeyi söyleyip dudak okumaya calisiyordu ve asiri yarıldık isin icine anne ve baba girince cok komik olmustu.


  • fıytfıyt  (04.02.19 19:09:41) 
birkaç hafta önce, müdürümün yaptığı bir şeye öyle gülmüştüm.


  • pati  (04.02.19 19:10:02) 
Hatırlamıyorum. Ota boka gülerim canım isteyince ama şöyle düşman çatlatan, yanaklarımı ağrıtan şekilde gülmedim hiç son birkaç senedir.


  • m e b  (04.02.19 19:28:06) 
1 saat önce

fıytfıyta gülmüştüm.
  • killerbee  (04.02.19 19:31:15) 
Çocukken.


  • diffarentiationation  (04.02.19 19:37:43) 
2 saat önce. Arkadasimin erkek arkadaşindan ayrilma gerekcesine güldüm.

Kız gecenin bir saati yolda kaliyor arabasi bozulduğu icin. Sevgilisini ariyor gelip beni alabilir misin diye, çocuk da " Askim keratin bakima geldim hani 2 hafta önce Brezilya fönü çektirmiştim ya bugün de bakimini yaptirmam lazim yoksa tutmayacak sen bekle 1-2 saate gelirim." demiş.
  • Amaranta ursula  (04.02.19 19:52:54) 
Geçen ay bill burr'ü canlı izledim. Orda güldüm. Ciğerim patlayacak falan sandım hatta.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (04.02.19 20:31:59) 
Annemle babam genel kültür yarışması yapıyoruz bu gruba bazen yengeler ve dayilar da ekleniyor. Yaş grubu 50 üstü olduğu için ben baya eğleniyorum ailemle. Bu yarışmayı da ara ara yapıyoruz en çok ona eğlendim son zamanlarda.


  • damla sakızlı dondurma  (04.02.19 20:35:07) 
bir ay olmadı. ev arkadaşım, aynı zamanda en yakın arkadaşım. ikimiz de o kadar gevezeyiz, birbirimizle o kadar çok konuşuyoruz ki bazen sadece oturma odasında konuşarak 6-7 saat geçiriyoruz. akşam 9'da oturuyoruz, kağıt oynayalım şunu yapalım bunu yapalım derken bir bakıyoruz sabah 5'i bulmuşuz, fırına gidip simit falan alıyoruz o zaman da. bu tarz kafa dengi bir adamın olması güzel. "inside joke"lar sayesinde en saçma şeyde bile deli gibi gülebiliyoruz çoğunlukla.

bu arkadaşım inanılmaz şefik subaşı taklidi yapıyor mesela. "bunun yüzünden tam üç sefer intihara kalkıştım" dediği zaman temiz 10 dakika gülüyorum, şaşmaz. bu tarz şeyler. böyle olunca gülünüyor yani. yakın zamanda gülmekten nefessiz kaldığımı hatırlıyorum ama konu neydi, onu hatırlamıyorum hiç.
  • der meister  (04.02.19 20:41:04) 
Geçen hafta bir devlet dairesinde memur komik bir şey söyledi, ortam uygun olmadığı için layığıyla gülemedim fakat sonra arkadaşlarıma anlatırken hakkını verdim :) Şimdi yazarsam komik olmayabilir.


  • pike  (04.02.19 20:49:10) 
Az önce aaaaaaahahaha


  • for day to break  (04.02.19 21:19:05) 
yılbaşında sanırım. kafası güzel olan arkadaş grubuna sonradan, absürt bir şekilde dahil olan ve daha önce tanımadığım bir komşunun karısıyla neden çocuk yapamadığı üzerine yaptığımız konuşmaya güldüm.
bunu kaydetmiş bizden biri, ertesi gün ayık kafayla izleyince baya gülmüştüm. gecenin 3'ünde "garı ariyü" diye aramızdan kalkıp giden cengiz abi görse o da gülerdi, sonra da muhtemelen ufak bir namus cinayetiyle beni ortadan kaldırırdı.

  • Jux  (04.02.19 22:39:25) 
Yazmaya çalıştım ama sildim. Komik olmadı hiç. Ama bir dostumla bende şöyle bir sey oluyor, komiklik bir notkada başlıyor ve bu zincirleme seklinde devam ediyor, sahiden bir o bir ben karnım agrıyana kadar gülüyoruz. 2 gün önce falandı sanırım. Altıma yapacağım sandım, kapının yanına gidip yere çömeldim. Gercekten. artık salarsam da buraya salayım diye. Nesyseki yapmadım. (*-*)


  • velvetmorning  (04.02.19 22:45:14) 
Hiç beklemediğim bir anda şu videoyu görüp güldüm birkaç gün önce. Bir de vakit geceyarısını geçmişti, resmen ağzımı kapattım konu komşu duymasın diye. Komik de değil sanki o kadar ama güleceğim varmış: www.youtube.com


  • wish i could find a way to disappear  (05.02.19 02:36:18 ~ 02:36:45) 
Sık gülen biriyim, kahkaha dahil. Ama karnımı gerçekten tuta tuta güldüğüm zaman 8 sene önce hamileyken 7 kocalı hürmüz'e gitmiştim. Ertesi hafta da doğdu zaten bebecik.


  • SiyamkedisiZorro  (05.02.19 14:32:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.