[]

Kulak yıkatmak

Özel hastaneye gidip kulak yıkatmak istiyorum desem, “Sen hayırdır birader, derdin ne?” derler mi, yoksa hemen yıkayıp temizlerler mi?

Teşekkürler :)


 
Hastaneye hayatınızda ilk defa gidecekseniz, yanınızda biriyle gitmenizi tavsiye ediyorum.


  • cayt  (04.02.19 16:17:12) 
@cayt ortada bir tetkik teşhis hiç bir şey yok. Soruyu anlamadığını varsayıyorum. Sen özel hastaneye gidip benim apandisiti alın diyebiliyor musun?


  • gkn  (04.02.19 16:23:16) 
Gliserin al ara ara damlat onu kulağa, bir hafta sonra git. Kuru kuru çekmeye çalışan acemi doktora denk gelirsen bağırta bağırta pisliği çekmeye çalışıyorlar. Bana bunu elli yaşında adam yapmıştı gerçi. Sonra gencine gittim gliserin damlat bi hafta sonra gel demişti. Zaten gliserin baya bi akıtmıştı pisliği ayıptır demesi, kolaylaştırmıştı.


  • windows95  (04.02.19 16:26:19) 
@gkn sevgili dostum. Kulak yıkatmak istiyorum ben diyince elbette ki şikayetiniz nedir neden böyle bir şey istiyorsunuz diyecekler. Sen nasıl karar verdin bu tedavi yönetimine? Bir KBB uzmanı kulağına bakacak, belki vakumlu kulak temizleme cihazıyla kulaktaki pisliği alacak ve bitecek olay. Ya da bir başka alternatif...


  • cayt  (04.02.19 16:28:33) 
derler, zaten demeyen yerde de işlem yaptırma.

asıl soru şu: kulağını neden yıkatmak istiyorsun?
  • altinci nesil caylak  (04.02.19 16:37:25) 
hemen yıkayıp temizlemezler. normalde kulak kiri bir sorunla karşılaşmazsa kulaktan dışarıya atılır. doktor muayene eder, kamerayla sana da göstererek kulak kanallarının durumuna bakar. sonra gerekirse temizleyebilir. gliserini o teklif etmezse sen hatırlat.


  • 755904A  (04.02.19 17:07:00) 
Kulağım biraz az duyuyor gibi bir de havuzdan sonra çok tıkanıyor ve kir çıkıyor. Şirket doktoru kulağını yıkatırsan iyi olur dedi.
Sorunun asıl amacı bu.

Teşekkür ederim tekrardan.
  • gkn  (04.02.19 17:09:04) 
Kulak yikatmak denen olay 2. dünya savaşında kaldı brocum. Kbb randevusu al.


  • dox  (04.02.19 18:15:26) 
kulağın yıkanması için 1 hafta öncesinden bir ilaç kullanmaya başlaman, kulak içindeki kirlerin ilaçla yumuşaması gerekiyor. doktor değilim ancak, tıkanan sol kulağım için böyle bir tedavi uygulamışlardı.


  • bazenuyur  (04.02.19 18:29:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.