[]

Nissan Qashqai alınır mı?

Selam Duyurunun schumaherleri,

Ciddi olarak araç değişikliğine karar verdim. Elimdeki 2013 model dizel poloyu satıp ki kendileri 95 k km de manuel çok temiz ve bakımlı olup. Buradan taliplisi çıkması durumunda güzel indirim yaparım.
Yine 2. el 2015 model 1.5 dci qashqai almayı düşünüyorum.
Gerek yakıt, gerek sarunsuzluk gerekse sağlamlık olarak ailemi güvenli bir şekilde bir noktadan bir noktaya ulaştıracağını düşünerek ve aracın tipini de beğenerek qashqai de karar kıldım.

Aklıma takılan şöyle bir soru varbu araç için yaklaşık 100.000 tl bir bütçe ayırmam gerekecek bu benim şimdiki aracımın yaklaşık 2 katı fiyat oluyor.
Acaba bu 100 bin tllik bütçe ile alternatif daha uygun daha güzel daha iyi daha güvenli gibi gibi farklı özellikleriyle qashqainin önüne geçecek bir araç var mı?

Bizim aradığımız özellikler kısaca şöyle
Dizel az yakan iyi kaçan
güvenli, multi space aile aracı
düşük km bakımlı temiz masrafsız
Manuel oto farketmez

Bu aralıkta insignia, mondeo ve qasqai aklıma yatan araçlar. Golfte baktım aslında dah uygun fiyata 2016 golflerde var ufak diye tercih etmedim.
Sizin önerileriniz nelerdir? Alternatif araç önerilerinizi bekliyorum.

c4 vb. c sınıfı araç önermemenizi rica ediyorum.

 
Size su arabayı al gibi teknik bilgiler veremem fakat kullanmış biri olarak sunu söyleyebilirim ki Qashqai icin yakınca saglam yakıyor diyebilirim. Babam ilk 2015 dizel manuel sonra sağlık durumuyla ilgili bir rahatsızlık yaşayınca 2017 benzin otomatik aldi. Farkeden birşey yoktu aradaki fark benzin fyatlarinin yüksek olması disinda.


  • fıytfıyt  (04.02.19 13:24:06) 
aradığın özelliklerdeki aracı şu an tüm dünya arıyor. dizel az yakan iyi kaçan, güvenli, düşük km bakımlı temiz masrafsız vs... yani kimse çok yakıp az giden güvensiz, yüksek km bakımsız masraflı araba aramıyor. o yüzden o yazdıklarını bir kenara bırakıp sıfırdan başlaman gerek. dizel bu ara az yakmıyor, aradaki farka değmez. dizel alana kadar 1 veya 2 sene daha yeni araba almak daha mantıklı. bana kalsa 100k bütçeyle merso alırım nissan missan bulaşmam.


  • Tears of Devil  (04.02.19 13:27:01) 
Ford Cmax alın. Aradığınız araç o.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (04.02.19 13:43:54) 
Honda Civic


  • basond  (04.02.19 13:57:32) 
eğer aileysen bebek arabası vs gibi eşyalarında mevcutsa piyasanın en rahat alınıp satılan aracı qashqai dir öneririm. mondeo kasa olarak ağır bir araç ve kasa olarak büyük. insigniayıda çok fazla önermiyorum.
cmax de önerilerim arasında. eğer 100 bin tl üzeri zorlarım diyorsan audi q3 önerilir.

  • mikahakkinen  (04.02.19 14:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.