[]

laptop sehpası

Bir televizyon koltuğu alacam ve laptopumu da buna otururken kullanacam. Kucağıma koymak istemediğimden laptop sehpalarına baktım ama türkiyede satılanların çoğu şuna benziyor:
www.laptopmasa.com
ama bu hem kullanışsız hem de benim alacağım koltuk modeliyle kullanmam imkansız.
Şöyle bir ürünle karşılaştım:
www.uimpi.net
www.zamazing.org
i38.tinypic.com
tasarim.alternaturk.org
ama malesef türkiyede satılmıyor gibi. Buna benzer, ayağını koltuğun yanına yerleştirerek kullanabileceğim bir ürün gördünüz/duydunuz mu türkiyede?

Not: Comfydesk demeyin, gördüm ama hoşuma gitmedi. Belki son çare olur.

 
Bağlantı zaman aşımına uğradı
www.uimpi.net sunucusu çok geç cevap veriyor.

  • nargile  (24.03.10 20:59:49) 
linki açamayanlar için fazladan resimler ekledim


  • nesenbilneben  (24.03.10 21:03:49) 
2. söylediğin ürünü türkiyede pek görmedim açıkçası ama ben comfydesk üzerine yorum yapıcam daha çok:

comfydesk ürününü kesinlikle tavsiye etmiyorum. ben çift fanlı olan çeşidini aldım. ancak inanılmaz derecede bel ağrısına sebebiyet veriyor ayrıca fanların laptopun soğumasına yararlı gelmediğini göreceksiniz. tek iyi yanı sanırsam fazladan 4 tane usb'si olması. comfydesk'i düşünme derim ben bir kullanan olarak.
  • tombul taho  (24.03.10 21:08:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.