[]

Türk kabul etmeyen hostel

Bir hostel insanları ırkına göre ayırıp Türkleri kabul etmiyoruz diyebilir mi? Düpedüz irlicilik bu, yok mu bir cezası falan?




 
teoride var cezası. insanlara sebepsiz yere ayrımcılık yapmaktan dolayı falan. ama prtatikte yoktur yani kimse uğraşmaz maalesef. siz yine de şikayet edin.


  • kurabiye kirpisi  (03.02.19 20:09:15) 
Parasıyla değil mi kardeşim? Sen girdin Migros'a alışveriş yapıyorsun diyelim. Türkiye Cumhuriyeti pasaportun yok diye satmıyorum lan dese ne dersin bir Alman olsan? Böyle adilik olabilir mi?

İsveç'te böyle bir şey yapsın bir otel/hostel falan direkt adam toplar Vänsterpartiet'ten gider o otelin sahibini doğduğuna pişman ederim. Evini arabasını yakarlar. Yakıyorlar.
  • bos gezenin bos ustasi  (03.02.19 20:24:41) 
herkes olayın yurtdışında yaşandığına çok emin ama bunu taksim'de de yaşıyor olabilir arkadaş. beyefendiler turist olmayınca almak istemiyorlar.


  • nickimin hakkini veremedim  (03.02.19 20:31:59) 
Olay Kapadokya'da geciyor


  • sckxyss  (03.02.19 21:10:41) 
Yapamazlar. Şikayet edin.


  • noluyo yaa  (03.02.19 21:19:21) 
Türkiye dışındaysa buna ırkçılık, ayrımcılık denir. Mutlaka hakkınızı arayın, teşhir edin. Bu tarz mekanizmalar ülkemizde olduğundan daha güçlü, özellikle Batı Avrupa'da ve Nordik ülkelerde.

Türkiye'de olduysa buna çakal esnaflık, paragözlük, yabancı turist kazıklamak isteyen tiplerin işletme sahibi olması denir. Türkiye'de Türke ırkçılık yapılmaz, "Türküm demek bile suç oldu laaan!" diye politika üretmeye çalışanlara kulak asmayın. Yine mutlaka hakkınızı arayın, teşhir edin.
  • sevgikusunkanadinda  (03.02.19 21:21:04 ~ 21:22:24) 
Esnaf çakallığı olsa da sebebin sırf ırk olduğunu nasıl ispatlayacaksınız o mesele, zira başka bir sebeple hizmet etmeme hakkı saklıdır devlet kurumu değilse...


  • mavicorap  (04.02.19 00:41:04) 
Mavicorap
Adam açıkça Türkler kalamaz diye yazmış internet sitesinde.

  • sckxyss  (04.02.19 10:01:47 ~ 10:02:32) 
Şikayet edin.

Fakat büyük ihtimalle bir deneyim sonucu öyle denmiştir, hostel diyince aklıma 4-6-8 kişilik odalar geliyor ve toplu yaşama uyum sağlayamamış bir sürü insanımız var. Neyse. Yine de herkesi bağlamamalı.

Ha ben Nice'de hostelda kalırken Türk'üz diye 2 tane Praglı kamyoncu tipli herifin yanına vermişlerdi :D hani yasaklayamasa da böyle şeyler yapabilirler.

Tüm odayı sen alırsan (2 kişilik tek kişilik vs.) zaten bir şey diyememesi lazım.
  • nhk ni youkosu  (04.02.19 11:26:42) 
Taksim'deki hosteller böyleydi, şimdi nasıldır bilmiyorum. Yabancı bir arkadaşıma hostel ayarlamaya çalışırken öğrenmiştim, Türk olup olmadığını sormuşlardı.
Ayrıca yine Beyoğlu'nda Türk kabul etmeyen hamam var mesela. Biz 3 kız (hepimiz Türk) gidince aldılar ama normalde Türk kabul etmiyoruz dediler. Benim anladığım Türk erkek kabul etmiyorlar aslında. Sebebinin de barzoları uzak tutmak olduğunu düşünüyorum. Yani bütün Türkleri aynı kefeye koyduğundan evet hoş bir durum değil tabii ki ama yapacak bir şey olmadığını düşünüyorum.

  • peggy  (04.02.19 12:05:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.