[]

Özel bir kaplama boya arıyorum

www.acrytech.com

Şu arkadaşın muadilini türkiyede bulmak mümkün mü?

Dayanıklı yol boyası buldum ama şuradaki ( www.acrytech.com ) dokuyu istiyorum.

 
bu şekilde bişeyse eğer

5.imimg.com

2006 yılında sadece kabin üretimi yapan bi kaç yerden sipariş veriyorduk, özel yapım hoparlör kabinleri ve aynen bu şekilde boyanmış şekilde geliyordu.

demek ki var.
  • killerbee  (03.02.19 15:09:45) 
ben de o isi yapan birine teknik danismanlik yapiyorum. boyayi sordu ama bulamadim. persembe pazarinda boyacilari gezdim ama bu dokuda boya yok. nerede bulunur nereye gitmek lazim vaziyet dandik.

diger kabin ureticileri de ticari sir gibi sakliyorlar boyayi nereden aldiklarini. komedi gibi...
  • alperz  (03.02.19 17:12:01) 
bunun türkiye'de muadili var mıdır bilmiyorum ama, pütürlü doku veren pastalar var, boyanın içine bir miktar ekleyip karıştırıyorsun. gofrato pasta diye geçer. ince-orta-kalın tipleri olur. istediğin dokuya göre inceliğine ve ekleyeceğin miktara karar veirsin. sadece boyayla uyuşur olup olmadığına dikkat etmen lazım (boya suluysa solventli pasta olmaz mesela. piyasada sulu gofrato pasta var mı bilmiyorum. benim bildiklerim solventli).


  • pati  (03.02.19 17:32:05) 
pati bu kumlu gibi oluyor. dediğim pütürlülük böyle portakal kabuğu gibi...


  • alperz  (03.02.19 18:57:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.