[]

Mobil oyun yaparak para kazanmak

Bu işlerde para var mi? İnternette çok yazıyor Mobil oyunla para kazan filan diye, örnek olarak da büyük oyun firmaları veriliyor. Tamam onlar milyon dolarlar kazanıyorlar. Ama onların dışında da bir sürü oyun yapanlar var. Onlar kazanıyor mu para? Bunları hesaplama yöntemi var mı yaklaşık olarak?




 
Yok. Oyunlar en az para kazandıran uygulamalardı en son baktığımda. Sikik sokuk productivity app'leri bile daha çok para kazandırıyor, kaldı ki oyun yapmak daha zor.


  • plutongezegendegilmi  (03.02.19 14:15:09) 
Günde 10k app yükleniyordu geçen sene. Reklam bütçen yoksa para kazanamazsın. Oyunun 4 katı reklam bütçesi ayırıyorlardı. Oyun 1 milyon dolar ise 4 milyon reklam bütçesi olmadan oyunu tanıtmak zor. İn app alışverişten kazanıyor şirketler. Para var ama tek kişinin yaptığı oyundan bir şey beklemek zor.


  • bahoho  (03.02.19 14:45:45) 
Aslında bugünlerde millet yazmaktan çok editlettiriyor. Güzel para var. Hazır bir ingilizce oyunu alıyorsun. Türkçeye çeviriyorsun, kendininmiş gibi google play store da yayınlıyorsun. Sonra biraz seo ile gelsin paralar.En güzel yanı da daha sonra oyunu sat gitsin.


  • fthcndr  (03.02.19 14:52:13) 
Seo derken bildiğimiz google seosu mu? Yoksa oyunların içinde reklam vermek filan mi? Instagramda da baya oyun reklamları çıkıyor. Acaba etkili olur mu? 1000 tl basayim diyorum reklam işine. İyi bir miktar sayılır mı yoksa çok az mı kalır?


  • gonul_isleri  (03.02.19 20:14:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.