[]

Bir kaç gün bakılık kedisi olan var mı?

Anneme bir kedi sahiplendirelim diyoruz ama kendisi çok da cesaret edemiyor. O yüzden bir kaç günlüğüne kedisine bakılma ihtiyacı olan varsa küçük bir deneme yapabiliriz diye düşündüm. İstanbul Anadolu yakasindayiz.




 
abi kedi bu. bilgisayar değil ki ödünç alıp veresin. kediler evlerine bağlı olur. evini değiştirirsen ilk zamanlar ters yapar. annen de kediden vazgeçer böylece. kediye de boş yere eziyet etmiş olursun.


  • alperz  (03.02.19 14:01:42) 
kedyi herhalde cansız bir varlıkla karıştırıyorsun? neyin denemesi bu, yoğurt mu deniyosunuz tadı güzel mi diye? başkasına gidip "ya çocuk yapcaz ama tam kestiremiyoz, sizinkine 3-5 gün bakalım mı?" diyor musunuz? annenin ciddi zarar verecek bir şey yapmayacağının farkındayım da kimseye gidip kedinizi denemek istiyorum falan demeyin. hiç tecrübesi olmayan birinin hatalarıyla olumsuz etkileri olabileceği durumlarda kimse kedisini vermez, vermemeli de.


  • 755904A  (03.02.19 14:48:14) 
Geçici yuva arayanlar oluyor, face'de falan kedi gruplarına bakabilirsiniz.


  • herhaltibiliyoring  (03.02.19 15:17:02) 
@alperz, haklısınız. O yüzden bakılmaya ihtiyacı olan diye dedim. Yani bir kaç günlüğüne bir yere gidilecektir, kime bırakayım diye yer arayan birisi vardır diye. Evine bağlılık konusu da önemli, teşekkürler.

@755904A, çok yanlış anlamışsınız/düşünüyorsunuz.

@konusma ben konusuyorum daha bitirmedim, çok teşekkürler.

@herhaltibiliyoring, teşekkürler. Çeşitli gruplara yeni üyelik açıp Sormak yerine buradan başlamak daha uygun geldi ama bulamazsam denemek için aklımda bulundururum.
  • kisa  (03.02.19 16:09:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.