[]

merhabalar, istanbul'da kalacak yer arıyorum.

ilan sözlükte de var. oradan da iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar.

hızlıca derdimi anlatayım. istanbul'da kalacak ev arıyorum. muhtemelen 2-3 hafta içinde taşınmayı düşünüyorum istanbul'a. daha önce ekşi itiraf'a ve başka başlıklara yazmıştım. senaryo yazan, güzel sanatlar mezunu bir insanım. 4-5 yıl önce o işleri bırakıp izmir'e döndüm. savrulmalar, denemeler derken geriye dönüşsüz bir şekilde istanbul'a taşınmam gerekiyor artık. burada yazın bir uzun metraj film yazdım ve maalesef anlaştığımız parayı yapımcı ve yönetmenden bir türlü tahsil edemedim. film çekildi, satılamadı vs. nihayetinde anlaştığımız paranın çok çok altında bir meblağı zar zor alabildim. bir süredir alakasız bir işte üç beş kuruş biriktirme derdine girdim vs.

şu an elimde piyası işi bir uzun metraj filmim var. oralarda satmak için uğraşacağım. elbet kendi işime dönmek için de eski arkadaşlar, dostlar vs temaslar kuracağım (çok diplomatik oldu). minimum 1 ay maksimum 2 ay olmak üzere kalacak bir yere ihtiyacım olacak. bu arada iş, ev bakacağım kendime. o 2 aylık süreçte evinde kalacağım arkadaşa uygun bir meblağ ödeyeceğim elbet. başlangıç için 500 tl ödeyebilirim. elbet lokasyona bağlı olarak. sadece yüksek bir beklenti olmasını istemiyorum. nihayetinde kimsenin evinde bedava kalmak gibi bir arzum yoktur. işlerimi hızlıca yoluna sokup, kaldığım yerde de insanlarla güzel bir iletişimim olursa ev arkadaşlığına seve seve devam ederim. bir süre kendi işlerimle ilgili şeyleri hallettikten sonra başka işlere de bakacağım elbet asgari geçim şartlarımı sağlamak için. bu tip şeylerden gocunmam. garsonluk, tezgahtarlık vs yaparım. mesela istenilen şartların oluşması için yaşamın idamesi nihayetinde.

eli yüzü düzgün biriyim vs gibi şeyler söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum. temasa geçecek arkadaşlarla zaten gerekenleri konuşuruz. buradan da (sözlükten) beni tanıyan, kefil olabilecek insanlar olduğunu düşünüyorum. esas basit aslında. kimseye rahatsızlık vermeden, kurulu düzenini bozmadan kendime ait bir alan. elbet asgari beklentiler var. dediğim gibi bunları konuşuruz. elden ele yayarsanız sevinirim arkadaşlar.

 
"uygun bir meblağ" dan ziyade kalacağınız evin masrafını %50 paylaşabilmelisiniz.


  • gölgede aynı  (03.02.19 13:40:49) 
evin masrafını %50 paylaşacak durumda olsa zaten uygun bir meblağ diye belirtmez.umarım yardımcı olacak biri denk gelir.çevremde tanıdıklarıma ileteceğim.


  • since1907  (03.02.19 14:23:20) 
since1907. Eve gelen her kişi ile birlikte evin masrafı da artar. Elektrik, su, ısınma, temizlik vb.. Bunun yanında evin kirası da binince uygun bir meblağ evinde beleşe kalayıma gelir ve genellikle ev arkadaşı arayanlar tarafından ignore edilir çünkü güven vermez.


  • gölgede aynı  (03.02.19 14:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.