[]

Gunaydinnn, kahvaltilar yapildi mi?

Bugun kahvaltida ne var? Biz de patatesli omlet ve simit.

Bir de kahvalti sonrasi neler yapacaksiniz? Sanirim biz pazara gidecegiz:)


 
Pastırmalı yumurta. Kahvaltı sonrası da antika pazarına gideriz , ordan da havuza geçip akşamı ederiz. Akşam da beşiktaş maçıyla günü kaparım ben:)


  • solenkol  (03.02.19 10:18:59) 
günaydın atıştırmalık yapıldı.şimdi sıra asılında.ballı,kaşarlı,yumurtalı...olması gereken güzel kahvaltılıklar.

gün için plan da yok!pruva neta olsun da rüzgarı nerden alırsam.
  • jactantia  (03.02.19 10:25:27) 
Annemle babam disarida yapalim diyor, tereyagli simit varmis bakalim.


  • Traveller  (03.02.19 10:29:17) 
Kahvaltı yapamadım :( Arkadaşın çocuğunun doğum günü var. Evleri de ebesinin hörekesinde olduğundan erkenden yola düştüm.
Artık orada tüm gün pasta börek gömeceğim :)

  • bokmuhendisi  (03.02.19 10:29:59) 
Pazar pazar saat 6.30da kalkıp kaşarlı tostla geçiştirip dershaneye geldim, pazar kahvaltisi yok yani :/


  • nundu  (03.02.19 10:31:43) 
beyaz peynirli simitli zeytinli iş yeri kahvaltısı işte :/
akşam 5'e kadar çalışmaca sonra gidip uyurum gece 2.30'da superbowl izlemeye kalkarım

  • prasinos  (03.02.19 10:44:23) 
Küçük bir peynirli poğaça ve çay.


  • Amaranta ursula  (03.02.19 10:46:04) 
Akşam patatesli peynirli rulo börek yapmıştım çok güzel oldu. Tek başıma olsam uğraşmazdım sanırım. Kahvaltı sevdiklerinle keyifli ne yediğinin de bir önemi yok pek :) Öğleden sonra kuzenle buluşurum belki. Ya da deniz kenarında köpekle bir yürüyüş.


  • sacrilegious  (03.02.19 11:52:36) 
Spordan çıktım şimdi kahvaltı yapacağım.
Beyaz peynir, 5 zeytin, kırmızı tatlı biber, 1 dilim ekmek, 2 haşlama yumurta

  • gazozailacatmauzmani  (03.02.19 12:20:48) 
bayat ekmekli peynirli omlet yaptım, mis gibi olmuş. dün sinemada organize 2 izledik. bugün de 1'ini izleyelim diye tutturdu eşim. pek de sevmiyorum ama onu kırmamak için.


  • for day to break  (03.02.19 12:31:52) 
Az once kahvaltidan kalktik.
Acik hava yesillik bir yere gidiyoruz simdi, hava güzelken hava alip laflayacagiz. Kahvalti anadolu urunlerinden olusan sadece ama lezzetli bir kahvaltiydi.
Sevgiler.
  • stavro  (03.02.19 13:01:35) 
yaratıcılıkla ilgili bişeylerle uğraşırken kahvaltı etmem, zaten kahvaltı etmem de, mesela sabah erken kalktım, gece işim saat 2 ye kadar sürsün bişey yemem.

yaratıcılığımı etkiyor, bütün gün after effects, photoshop ve fotoğraflarla uğraşıcam.
  • killerbee  (03.02.19 13:26:50 ~ 13:33:31) 
kadın anam sağolsun güzel bir pazar kahvaltısı yaptık biz de, papatesli sucuklu kaşarlı omlet, yanına ayrıca fırında patates, zeytin peynir, domatesli biberli adını bilmediğim değişik bi' şey, çay... güzeldi. bugün ben bile çok pozitifim ya. sanırım uzun zaman sonra sabah erken uyandığım için biyolojik saatimin yaptığı bir jest.

günün geri kalanı için bir planım yok, gece 10'da erkek kardeşimle boston-oklahoma maçını izlerim, onun dışında evdeyiz. canım bi şey istemiyo, film falan bakarım belki.
  • der meister  (03.02.19 13:29:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.