[]

2019'da iphone 6s plus almak?

sıfır iphone 6s plus almak bu yılda ne kadar mantıklı? güncelleme gelmeyen, şişen android telefon almak istemiyorum. iphone 6s plus almayı düşünüyorum. bunun sebebi iphone 5 bile hala canavar gibi çalışıyor. yani gördüğüm kadarıyla öyleydi. oyun falan oynamayağım. iphone 7'de alınabilir ama aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. önerileriniz nelerdir?




 
6s değil de en düşük 7 alınır bu saatten sonra. Şişen android'den sonra her türlü memnun kalırsın.


  • halitkin  (03.02.19 01:25:06) 
Güncelleme almayan android diyip güncelleme almayacak 6s plus almak :(
Mesela mi8in ekranı daha büyük, kasası daha küçük, daha hafif. 2 kat daha performanslı ve aynı fiyat. Arayüz iphonea benziyor kullanımı rahat.
Eğer uzun süre kullanacaksanız en azından iphone 8e geçin.
Evet hala 5s kullanılıyor 4 bile kullanılır ama çağ dışı kaldı artık.
  • bahoho  (03.02.19 10:12:32) 
Inanılmaz bir hareket olur. Paranız kıymetsiz ise yapılır tabii. Apple telefonlar allah mi?
2015'te cıkmış telefona 3000 tl verip o paraya xiaomi mi8 varken şişen android demek hakikaten inanılmaz.
m.gsmarena.com

Xiaomi mi 8, 6 gb ram ile snapdragon 845 işlemciye sahip bunu isteseniz de sisiremezsiniz. Kameradaki farkı anlatmama gerek yok zaten.
Veya 3000 tlye samsung s8 var.
  • karacigerim vur kadehlere  (03.02.19 11:49:46) 
5s bile güncelleme alıp çatır çatır kullanılıyorken 6S çok daha hızlı ve kullanışlı olur.

Fiyat farkı çok yok ben de olsam 7 alırım şu saatte. Ama iphonun kötüsü bike android deryasından iyidir
  • efruz  (03.02.19 12:07:52) 
şişme olayı bitti ya. ortalama 2k üstü android telefonların tamamı muadili iphone'lara benzer performansı veriyor uzun yıllar. zaten günümüzde en süper telefon bile 3 yıl gidiyor. 2. yılda diyorsun ki ulan şuna şu özellik çıkmış şu şöyle yapmış ben bunu değiştireyim. neyse sorunuza gelecek olursak bence sıfırına o kadar para vermek gereksiz. 4 yıl olmuş çıkalı eskimiş iyice. illa iphone alacaksanız 7 alın bütçeniz uygunsa. ama android telefon da sizin için bir seçenekse 2500'e zenfone 5 var. o civarda xiaomi var. huawei p20 var.


  • golgi aygıtı  (03.02.19 17:10:48) 
www.gsmarena.com

bakacağın tablo budur aslında. 6S Plus'ı öneririm bu arada ve dayanağım da şöyle ki 6S'ten sonra iPhonelarda kullanılan malzeme kalitesi düştü, markalar değişti. 6S'te eğer yanılmıyorsam Intel chip kullanılırken sonradan Qualcomm'lara geçildi ki kağıt üstünde aslında daha iyi bir teknoloji parçası gibi görünürken pratikte zaten wi-fi çekim gücünden falan rezalet olduğu anlaşılıyor.
  • 755904A  (03.02.19 17:15:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.