[]

nedir bu kenevir meselesi?

islamci basın bir süredir kenevir de kenevir diye tutturmus, yandaş medyada sürekli kenevirin nasil süper bir sey oldugu, bizi fakirlikten kurtaracak mucize bitki oldugu pompalaniyor. şunu anliyorum, kenevir üretimi yayginlastirilacak ve birisi bundan cok para kazanacak. ama anlamadigim şu, neden bu tantana? hükümetin kenevir ürettirmek gibi bir derdi varsa, bunu sessiz sedasiz yapabilirdi. nedir bu kenevir sevdasi?




 
Goygoy iste ya. Kenevir uretimi zaten serbest, bizi tutan biri de yok.
Git al iznini uret. Kotu niyetin yoksa sikinti cikmiyor.

Seka kagit fabrikasini kapatip sonra kagit cok pahali cunku dis gucler engelliyora getirdiler.
  • acemi  (02.02.19 21:15:51) 
ben kendimi bildim bileli biz kenevir yeriz. kavurga diye biz has buğday yemeği var. onun içine katarız. acaba bu bilmediğim bir kenevir mi? ilgiç


  • for day to break  (02.02.19 21:40:34) 
biri kesin kenevir işine girdi, devlette toplu alım yapıcak sonradan nedir bu 5 milyar dolarlık kenevir alımı demesinler diye önden milleti gazlıyorlar. sonrada ip yapıcaz, yakıt yapıcaz alışveriş poşeti yapıcaz vs diyecekler.


  • dedim dedim de kime dedim  (02.02.19 22:20:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.