[]

idefix

hala mı çok kötü? 1-2 kitap alayım diyorum idefix fiyatı eganba'ya kıyasla çok daha ucuz. acelesi de yok kitapların 1 hafta filan beklemeyi dert etmem. ama bekletmek dışında sorun çıkartıyorlar mı? En son 3 yıl filan önce idefixten kitap aldım o yüzden merak ediyorum.

Bi de hala metis yayınları alanlara metis ajandası hediye ediyorlar mı yoksa geçti mi süresi filan?


 
21'inde 12 kitaplık bir sipariş verdim.
26'sında kargoya verildi.
28'inde teslim edildi. her hangi bir sorun yaşamadım.
  • halanne  (02.02.19 18:04:15) 
ya bir kitap sitesi ne kadar kötü olabilir anlamış değilim. mağazadan hepsi ucuza satıyor. kargoda max 10 gün sürüyor. acelen varsa mağazadan al. yoksa bekle. belki ellerinde olmayan bir kitabı alırsın anca o zaman boşa zaman kaybı.


  • Ofey  (02.02.19 18:09:05) 
@Ofey:
"ya bir kitap sitesi ne kadar kötü olabilir anlamış değilim"
-> Daha büyük kutu kullanmamak için eldeki küçük kutuya sığmayan kitabın ikiye katlanıp koyularak kargolandığını gördü bu gözler.
-> 17 kitaplık bir sipariş için 15 kitap gönderip "2 tanesi gelmemiş?" diye sorulduğunda "biz yollamıştık, ne bilelim bir daha istemediğinizi?" diyen kitap satış siteleri gördü bu gözler.
-> Kargo masrafından mıdır bilemiyorum ama 10 kitaplık siparişin tedarik edilemeyen 1 tanesi için diğer 9 kitabı günlerce bekleten siteler gördü bu gözler.

Yaratıcılığımla vermedim bu örnekleri. Hepsi yaşanmış şeyler. Gelgelelim Idefix yine de -bence- diğerlerinden bir tık daha iyi. Ben hala Idefix'ten alışveriş yapıyorum.
  • gonion  (02.02.19 18:33:20 ~ 18:34:10) 
Herkes sözlüğe bir olumsuzluk yaşadığında entry girdiği için çoğu online satış sitesinin korkunç olduğu izlenimi uyanıyor ama ben şahsen idefix ile hiçbir sorun yaşamadım. En ucuz fiyatı çıkarırsa alıp geçiyorum, bir sorun yaşamadım.


  • wish i could find a way to disappear  (03.02.19 00:22:10) 
Ben eskisiyle arasında bir fark görmüyorum. Ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesi anlamında bir artış ya da düşüş görmedim. Kitap ve plak alacağım zaman bakıyorum.


  • halitkin  (03.02.19 01:21:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.