[]

1 günlük ingiltere vizesi?

15 günlük schengen programimiza 1 günlük londra eklemeyi düşünüyoruz.

Vize öneriniz nedir?

24 saate kadar transit vize vs gibi bir şey var mi?

 
Transit vizenin amaci bu degil, 24 saat icin normal birlesik krallik vizesine basvurmalisiniz.


  • kablelorelia  (01.02.19 23:42:08) 
transit vize olmaz, öyle bir sistem yok. anca normal vizeye başvuracaksın o da değmez.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (01.02.19 23:49:15) 
londradan 1 günde bir şey anlamazsın zaten normal ingiltere vizesi alman gerek


  • prasinos  (02.02.19 00:02:08) 
yazilmis zaten, transit vize ile havalimanindan disari cikamazsiniz


  • bollocks44  (02.02.19 01:00:51) 
ingiltere en az 6 aylik vize veriyor, transit vize ile giris yapamayacaginiz yazilmis. cok pahali (6 aylik vize). 6 ay icinde tekrar gitmeyecekseniz bir gun icin kesinlikle degmez.


  • kassiopeia  (02.02.19 02:03:54) 
ingiltere vizesi standart 6 aylık çıkıyor ilk başvuruda ve 124 usd ücreti var. 1 gün için değmez yani arkadaşların dediği gibi. ayrıca gitmeniz ve belki de 15 günlük başka bir birleşik krallık programı yapmanız daha anlamlı olur.


  • lordoz  (02.02.19 02:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.