[]

ben bu diş fırçalama işini hiç beceremiyorum

zaten neyi becerebiliyorsun ki diyin bana, diyin valla hakediyorum.

diş doktoru gösterdi, şöyle etlerden dişlere doğru süpürür gibi fırçala diye, bu seferde diş etlerim zarar görüyor gibi hissediyorum. ve dişlerimi hiç temiz hissetmiyorum şöyle gelgit yapmayınca... siz nasıl yapıyorsunuz bir anlatınsana?


 
En iyisi şarjlı diş fırçaları.Temiz hissediyorsun,pürüz falan da kalmıyor.Dişe tutman yeterli.O gerisini hallediyor.


  • Varolus sancısı  (01.02.19 20:10:08) 
Motor takmis gibi seri sekilde ileri geri hareket ettiriyorum.


  • stavro  (01.02.19 20:12:42) 
Super soft diş fırçalarından al, onlar diş etlerini acıtmıyor hiç. Ben kazır gibi fırçalıyorum buna rağmen tahriş olmuyor.


  • i m cool with that  (01.02.19 20:20:33) 
motora bağlamak çok hoşuma gitti şuan saniyede on çeviriyorum hedefim saniyede 20'ye çıkmak.


  • for day to break  (01.02.19 20:31:43) 
Bu şekilde daha temiz olduğuna inanırsanız başka bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır.doğrusu bu çünkü


  • Ulufruko  (01.02.19 20:51:56) 
Doktorunun söylediği gibi yapıyorum. Tam temizlik hissi diş ipiyle oluyor bende.
m.n11.com ahanda bu diş ipi mükemmel. Bu da olmuyorsa bir de üstüne listerine falan yap. Şey bir de ben dilimi de fırçalarım her gün. Abartıyorum bazen ama gerçek bir ferahlık veriyor. Bunun için de sensodyne'in arkasi dil temizleyicili fırçasını kullanıyorum

  • Mossy  (01.02.19 20:58:16 ~ 14.03.19 01:41:04) 
dişi ipi katılıyorum.ama ben daire çizenlerdenim her ne kadar dikey tavsiye edilse de.


  • jactantia  (02.02.19 00:07:34) 
Ben ileri geri yaparak üstten, alttan ve içten fırçalıyorum. Dişçim arka dişlerimi iyi fırçalayamadığımı söylüyor hep bana da; ama midem bulanıyor arkaları fırçalarken. Siz de dikkat edin arkalara. Bir de dişçimin önerisiyle bir diş fırçası aldıktan sonra mutlu oldum, marketten aldığım fırçalara bakasım yok. Binlerce kıllı diş fırçası <3 ben.


  • wish i could find a way to disappear  (02.02.19 00:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.