[]

erkek saç nasıl uzatılır

hayatımda ilk kez uzatmaya karar verdim ancak bu dönemde ne yapılır bilmiyorum.
arada berbere gidip toplatmak gerekir mi yoksa berberin önünden dahi geçmemem mi gerekiyor.

ek olarak saçlarım aşırı dalgalı çok garip haller alabiliyor :(

 
İlk uzama sırasında bir dönem homeless gibi dolaşacaksın, onu şimdiden göze al derim. Ben 7 yıl uzattım, yanlar (sadece kulak üstü) ve ense harici makas değmemişti saçıma.


  • shangrilla  (01.02.19 16:46:35 ~ 16:46:46) 
www.eksiduyuru.com

arada gidip kırıklarını aldırmak mantıklı ama genelde bu işlem berberin orantısız güç uygulaması sebebiyle maalesef istenen sonucu vermiyor. evde yapılabilecek bi yöntem bulup uygulanabilir.
  • elorelia  (01.02.19 16:46:57) 
berbere gitme düzelticem diye kısaltırlar


  • bir soru sorcam  (01.02.19 17:28:02) 
Berbere gitme +1
Kırıkları alıcam ayağına köklüyolar bütün o uzattığın saçları

  • arenas  (01.02.19 19:20:26) 
İlk 1 sene Yeşilçam'da her rolü alacak gibi geziyorsun abi ondan sonrası bir şeye benzemeye başlıyor.Bırak kendi halinde uzasın.


  • Varolus sancısı  (01.02.19 20:12:54) 
uzun saç kesebilen berber bulman lazım ki çok zor. berberlerin %95'i bilmiyor uzun erkek saçı nasıl kesilir.
bulduğunda ise uçlarından çok kısa yani 1mm falan aldırman lazım ki kıvrılmasın saç düzgün uzasın.
tabi normal mahalle berberine gidersen 3 numara yapıp gönderir seni.
zor iş erkek saçı uzatmak. salarsan da insan içine çıkamıyorsun bence uzasa da bir şeye benzemiyor.
  • dedim dedim de kime dedim  (01.02.19 20:40:30) 
18 yıldır uzatan biri olarak yazıyorum, sadece ense ve favorileri aldırmak için git. ense derken ense kıllarını kastediyorum, saçların uçlarına bile dokunmasınlar. ilk 2 yada 3 ayın sonunda sadece ense ve kulak üstünün uçlarını düzeltirmek için git. saça üstlerine falan hiç dokunmasınlar. erkek kuaförleri uzun saçtan anlamıyor. eskiden kadın kuaförlüğü yaptığını iddia eden biri katlı keseceğim diye chuck norris in saçlarına çevirmişti, bildğin kakül bırakmıştı la adam :))))

bir diğer seçenek de tanıdık bir kadın kuaföründen rica etmen. annenin, kız arkadaşının, yakın birinin bildiği bir kadın kuaförü varsa ondan rica et ücreti muakbil dediğim düzeltmeleri o yapsın. 7 sene kadar önce saçlarımı kestirmeye karar vermiştim, belimdeydi, kadın kuaförü bir hanım kesmişti saçlarımı. ömrü hayatım boyunca olduğum en iyi saç tıraşıydı. iyi bir kadın kuaförü bulursan kaçırma 2 - 3 ayda bir düzeltmek için ona git.
  • issiz karga  (01.02.19 22:39:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.