[]

LifeView Webcam Driver

Elime bir yerlerden top şeklinde bir webcam geçti. Markası (veya modeli) LifeView. Araştırdım, FlyCam USB300 modeli olduğuna karar verdim.

www.lifeview.com adresinden USB300 driverlarını indirdim ancak olmadı, çalışmadı.

Webcam küre şeklinde. Altında turkuaz bir kaidesi var. Objektifin bulunduğu ayarlanabilir kısım da turkuaz, aletin geri kalanıysa beyaz. Üstünde fotoğraf çekme butonu var.

Hah, bu alete sahip olan biri varsa driver filan yollayabilir mi bana? Selamlar.

edit: ahanda fotoğrafı:
www.turanli.com.tr

 
webcam'in modeli muhtemelen flycam usb 100. şeklen şemalen birbirlerine çok benziyor bu ikisi (usb 300 ve usb 100). dolayısıyla belki birinin işine yarar diye silmiyorum bu soruyu. (usb 100 driver'ları da çalışmadı, o ayrı...)


  • actionary  (20.09.07 22:54:20) 
Bir de denemediysen aygıt yöneticisinden kurmayı dene sürücüyü abi. Belki işe yarar.


  • colonizer  (20.09.07 23:46:54) 
bundan bende de var ve driver cdsini kaybettim. komik olansa driver cdsi şifre ile kuruluyor. register key gibisinden bir şeyi var. bulan olursa beni de haberdar etsin. internetteki driverlar çalışmıyor nedense. :(


  • wampex  (26.02.08 18:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.