[]

Armut.com Teklif parası almak için sahte ilanlar yayınlamaya devam

Armut.com Teklif parası almak için sahte ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Daha bugün denk geldim, bir aydır, yok lan yapmıyorlardır diye düşünüyordum. Bugün birkaç teklif verdikten sonra emin oldum. Şimdi de ne kadar insanın mağdur olduğunu gördüm. Nasıl para kırmış adamlar. Aşagıdaki gibi yüzlerce şikayet var bu konuyla ilgili şikayet var.com.da. Hiç utanmıyor mu bu adamlar?
Ne yapılmalı?

www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com

 
Ne yapmali, sahtekarlik yaptigina emin olunmus ise ekside sosyal medyada yaymali, boykot edilmesi saglanmali.
Teklif vermek icin para odenmesi sacmalik zaten.

  • stavro  (01.02.19 15:34:44) 
konuyu daha detaylı anlatın, sözlüğe yazalım gündem olur


  • tamamhosdiyonda  (01.02.19 15:56:50) 
Çoğu şikayette ekran görüntüleri ve sahte telefon numaralarına yer verilmiş. 0850li hatlar çoğunlukta, onun dışında kullanılmayan da bir çok normal görünen telefon numarası da var. Operatör 'bu telefon numarası kullanılmamaktadır' diyor. Seri bir şekilde sahte ilanlar yayınlanmaya devam ediyor.


  • sadegazoz  (01.02.19 16:06:59) 
Geçen ay ilk defa üye oldum ve profili oluşturdum, 3-4 gün boyunca resmen iş yağdı teklif vermek için, ama min 39tl teklif verme ücreti istiyordu armut. Sözde ilan verenler 2 değişik ilanda web sitelerinde düzeltmeler istediklerini belirtmişti ve web sitesi adresleri mevcuttu bir ilanda da firma ismi vardı. Ben google dan bu firmaları bulup iletişime geçtim 2 firma aylar önce ilan verdiklerini işi yaptırdıklarını söyledi yeni ilanları olmadığını söyledi. Diğer firma ise ilandan habersizdi. Zaten paralı teklif vermeyince ilk günlerde yağan ilanlar bir anda kesildi. Ortada çok pis bir oyun dönüyor. Zaten en saçma şey iş yapmak isteyen adamın hem komisyon hemde teklif ücreti vermesi


  • 16f628a  (01.02.19 16:10:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.