[]

Laptop tavsiyesi?

sadece dizi-film izlemek, internette takılmak ve sunum hazırlamak için kullanacağım. bayadır laptop fiyatlarına bakmıyorum ama max. 2500-3000 olsa iyi olur.




 
bütçeyi azıcık daha zorlarsanız şu işinizi rahat görür bence:
www.hepsiburada.com

  • gkhncnzdgn  (01.02.19 15:05:09) 
gkhncnzdgn +1

çok güzel bir bilgisayar bu.
  • himmet dayi  (01.02.19 15:22:48) 
dediklerinizi yapmak için ortalama bir laptop yeter de artar. tavsiyem 2. el ucuz bir şey alıp geçmen.


  • smasdi  (01.02.19 15:24:21) 
sadece dizi-film izlemek, internette takılmak ve sunum hazırlamak için 3bin lira vermek agir israf olur.
www.hepsiburada.com
Bununla da hepsini yaparsin. Sok HDD yi SSD tak tamam baska hicbir seye ihtiyacin yok.
  • bos gezenin bos ustasi  (01.02.19 15:25:43) 
ucuz bilgisayarlardan verim alabilmeyi ben de isterim, ancak çok nadir gerçekleşen mucize gibi bir olay bu. beklediğinizden çok daha kısa bir sürede işlemci ve ram yetersiz gelmeye başlayacak, hadi ram ve hdd yenilenebilir öğeler de işlemci canınızı sıkacak.

hp'nin kullandığı kablosuz ağ kartından ben muzdaribim, tavsiye etmiyorum. daha eski fakat yüksek konfigürasyonlu modellerinden biri var bende, kasa olarak pek dayanıklı hissi vermiyor, idare eder. hassas bir cihaz gibi geliyor bana biraz yani.

lenovo'nun aynısından bir tanıdığa aldım, daha iyi hissettirdiğini kesinlikle söyleyebilirim. özellik açısından da temiz ve dikkatli kullanırsanız yıllarca sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.
  • gkhncnzdgn  (01.02.19 16:25:38) 
max 3000 dedim ama o kadar para veremem ya orta halli birşey olursa daha iyi olur sonuçta oyun falan oynamayacağım. önceki laptop'um hp'ydi zaman zaman sorun yaşadım iyi kötü 5-6 yıl idare etti. hp alıp almamak konusunda kararsızım.. şu nasıl peki:
www.hepsiburada.com

özelliklerinden falan hiç anlamıyorum bu arada
  • feykalade  (01.02.19 20:02:31) 
Alınır sorun olmaz. Ben senin yerinde olsam Thinkpad, Xps, Latitude, Elitebook serilerinden birinin 3-4 yaşında ikinci elini alırdım ama.


  • bos gezenin bos ustasi  (01.02.19 20:07:45) 
2.el düşünmüyorum


  • feykalade  (01.02.19 22:30:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.