[]

Hediye

Evliliğimizin birinci yıl dönümü yaklaşıyor. Ne almalıyım hanıma ?

İlk hediye hep hatırlanır diye düşünüyorum. Unutmayacağı, çok seveceği bir hediye olsun istiyorum.

Meded ya duyuru

 
nasıl biri olduğuna dair biraz bilgi verseniz hanım bireylerimiz daha isabetli atış yaparlar. bir er birey olarak önerim; eğer vakit varsa ikiniz için anlamı olan bir şeyler tasarlamak güzel olabilir. en basitinden güzel bir fotoğraf kolajı hatıraları taze tutar.


  • calucifer  (01.02.19 12:37:17) 
Masaj veya kisisel bakim paketi.


  • chitosan  (01.02.19 13:02:01) 
Hanıma bağlı. Tektaş sevecek hanım var, romantik bir hafta sonu tatili sevecek hanım var, action figure sevecek hanım var. Klasik olarak takı alınır sanki bu durumlarda, kalıcı olduğu için. Ben reyimi kolyeden yana kullanıyorum.


  • wish i could find a way to disappear  (01.02.19 13:30:21) 
reis kuyumculuk'a bir göz atın derim


  • nonik  (01.02.19 13:34:45) 
ilk değil son alınan hediye hatırlanıyor:) onun seveceği istediği hep almak isteyip ertelediği bir şeyi alırsanız çok sevinir.


  • karjalainen  (01.02.19 14:44:59) 
ben bu hediye konularına çok özenirdim eskiden. İki örnek vereceğim:
1) Hezarfen Havalimanında bir uçuş randevusu aldım. Değişik bir şey yapacağız diye evden çıktık, küçük bir Cessna'ya bindik pervaneli. Pilot ve eşim öne oturdu, ben arkaya. İki lövyeli eğitim uçağı. Pilot uçuşun çoğunda kumandayı eşime verdi. istanbul üzerinde uçtuk.
2) Pırlanta bir yüzük aldım. Ama yüzüğü evde bir yere sakladım. Yüzüğün yerini bulması için ona bir oyun hazırladım. Oyunun bir hikayesi vardı, hikayenin sonunda bir bilmece çıkıyordu. Bilmecenin işaret ettiği yerde, hikayenin devamı ve yeni bir bilmece vardı. Böyle resimli mesimli bilmece kartları hazırlamıştım. 6 - 7 bilmece ve evin farklı köşelerini dolaşma sonunda yüzük kutusu çıkıyordu.
  • ebabil curnatasi  (01.02.19 14:53:29) 
Güzel bir kolye ya da küpe. Takı zamansızdır, hem de takan kişi bizzat sizin seçip hediye etmiş olduğunuz bir parçayı hep üzerinde taşır.


  • celinee  (02.02.19 10:15:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.