[]

Canta tasimayan beyler, cuzdani neremize sokuyoruz?

Kucuk ya da buyuk, mutlaka canta tasirim yillardir. Bazen kucuk omuz cantasi olur, bazen postaci cantasi, duruma gore de sirt cantasi. SOnucta cantayla yapisik ikiziz.
Bu kis canta tasimayi biraktim (bu arada super bir seymis elini kolunu sallaya sallaya yuruyorsun) cuzdani neyi montun cebine atiyorum.
Simdi yaz gelince telefon tamam da cuzdani napicaz? Siz canta tasimayan centilmenler cuzdandi telefondu anahtardi yazin bunlari nereye sokuyorsunuz disaridayken? Elinizde mi gezdiyiorsunuz cuzdani arac icinde falan degilseniz?

Boyle cantasiz harikaymis mal gibi yillarca tasidim cantayi, omuzum bir tarafa dusmeden yuruyebiliyorum dik yurumeye basladim bildigin. Yazin mont ceket yokkene ne yapicaz bilmiyorum ama iste.

 
Sağ ön cep. Cüzdan kadın cüzdanı gibi uzun bi şey değilse sığar rahat rahat


  • (s)AINT  (31.01.19 20:02:41) 
Iyi de cuzdan kapkalin (cok para oldugundan degil, kimlikti kartlardi suydu buydu sisiyor) pantolonum iner agirligindan cebe koysam. Sigmaz zaten arka cebe de.
Siz cuzdana ne koyuyorsunuz ayiptir sormasi olye incecik oluyor cebe girecek kadar?

@bos gezen
yillar oldu gideli askere.
  • stavro  (31.01.19 20:03:09 ~ 20:04:28) 
Benim pantolonlarımda cep oluyor, oraya koyuyorum...

Cüzdan dediğin pantolon cebine koyulur, ince ve uzunlamasına formlu olanlarından kullanınca sorun olmuyor. n11scdn.akamaized.net

Göt cebinde üstüne oturunca deforme oluyor, o yüzden yan cepte kullanıyorum.
  • Bruce  (31.01.19 20:06:05) 
Erkek cüzdanı cebe sığsın diye yapılıyor.
goo.gl
Şuna sığmayacak cüzdan yok. Kemerle giysen düşmez üstelik.
  • bos gezenin bos ustasi  (31.01.19 20:06:48) 
Ben arka cebe koymaya korkuyorum. Birisi çekip alacak diye.


  • komando kani var bende  (31.01.19 20:07:00) 
içindeki bütün gereksiz kartları düzenli aralıklarla bi yere biriktirip minimal incelikle sağ arka cebe koyuyorum.


  • nahtoderfahrung  (31.01.19 20:08:00) 
ben yıllardır sağ ön cepte cüzdan sol ön cepte telefon taşırım, arka cebe koymak otururken omurga sağlığı açısından iyi değil.


  • gezegen olan pluton  (31.01.19 20:09:12) 
küçük bir cüzdan kullanıyorum. içinde az miktar nakit ve bir kaç kart harici bir şey yok. kalabalık bi yerdeysem ön cebimde, değilsem arka cebimde. elde cüzdan, telefon, sigara taşınmaz mal gibi.


  • scudman1  (31.01.19 20:12:42) 
cüzdan yerine kartlık taşıyorum. daha kucuk... paralar ve anahtarlar cepte.


  • ya ben lan neyse  (31.01.19 20:12:53) 
@bos gezen
Ben anlatamadim abi galiba. Cuzdan ve cebi biliyorum nasil bir sey olduklarini.
Cep 12x12cm, cuzdan da 10x10cm diyelim, sorun yok gozukuyor ama kalinliktan girmiyor dostum. Asiri absurd duruyor zorla soksan da.


Bir de cuzdaniniz ince demek ki, arka cebe atiyorsunuz galiba ben cuzdani inceltmem gerek once:) Ama arka cebi anladim da yan cepte nasil duruyor yahu? Bacagin sag tarafinda boyle kare bir cikinti disari firlamiyor mu? Yan cep oval kisimda duruyor, disari firlar lan ordan, pantolonu yirtar yana nasil koyursunuz?
Ben spor cuzdan kullaniyorum, sikinti orada galiba.
  • stavro  (31.01.19 20:34:12 ~ 20:34:45) 
hocam ya yanlis cuzdan kullaniyorsunuz ya da aliskin olmadiginiz icin garip geliyor size o cikinti.

bi sure sonra gotte yer yapiyor cuzdan. kendine yer aciyor orda.
  • brkylmz  (31.01.19 20:48:15) 
Yazın genelde şu tarz bir şeyle çıkıyorum dışarı.

www.google.com
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (31.01.19 20:53:46) 
15 yıllık adidas cüzda kullaniyorum ben, içinde kimlik, kredi kartı, banka kartı, birkaç alışveriş kartı, ehliyet, pasolig derken baya bi kart, birkaç vesikalik foto, kağit paralar ve fermuarlı gözde bozukluklar var. Bi de bi iki kartvizit var ama ögrenci adam olduğum için çok yok.

Arka cebe çok rahat sığıyor bu haliyle. Bazen bozukluklar birikiyor ve baya kalın oluyor ama sıkıntısız sığıyor her şekilde, ama ben pantolonlarımı çok dar sevmem belki o yüzdendir.

Onun dışında eğer cüzdanda kartvizit çok varsa, telefonlarda bazi uygulamalar var, kartvizitleri taratıyorsun ve telefonda onları kaydediyor. Onları kullanabilirsin çok önemli olmayanlar için.
  • nundu  (31.01.19 21:02:38) 
1 ehliyet, 1 kredi karti var.
Cok ince oldugundan her yere sigiyor.

Tek dert araba anahtari
  • acemi  (31.01.19 21:38:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.