[]

Aştiden onkoloji eah toplu ulaşım ile gidiş?

Sb. Sabah 8e varmadan aştiye inmiş olacağım. Taksiye binsem ortalama ne kadar tutar? Ya da aynı işlevi gören toplu ulaşım var mıdır? Ankara'yı hiç bilmiyorum.




 
onkoloji eah google'dan baktığım kadaarıyla dr. abdurrahman yurtaslan ankara onkoloji hastanesi ise aşti'de in. alt geçitten karşıya geç, ankaray'a bin. kızılay'da in, aktarma yap, metroya bin. hastane durağında in. yürüyerek 5 dakika diyor.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (31.01.19 00:52:56) 
Daha pratik bir ulaşım yöntemi yok mu acaba? Taksi takribi ne kadar tutar acaba hiç uğraşmasam diye de düşünüyorum.


  • Speed writer  (31.01.19 00:55:11) 
tahmini 35 tl tutar herhalde.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (31.01.19 00:57:05) 
11km diyor 1 saat mi sürer taksiyle?


  • Speed writer  (31.01.19 01:01:54) 
indi bindi ugrasma bin taksiye git. mesafe o kadar uzun degil on bes dakika surmez bile. Hem sarayımızı da gorursun. Trafik senin gidis yönünde olmaz kardes merak etme.


  • hepbiarayisicinde  (31.01.19 01:49:42) 
Hocam sabah o saatte, helede aşti taksicisiyle o hastaneye gidilmez. Yapacağın çok basit. Aştide in, ankaray aştinin içinde zaten, ankaray ile 15 temmuz kızılay durağında in, bir alt katta metroya in, batıkent yönüne giden metroya bin, hastane durağında in. 5 dk yürü hastanedesin. Yani.. hayley williams ile evlenecek genç +1 ama 35 ten fazla tutar.


  • primetime  (31.01.19 01:53:36) 
Pek yaygın olarak kullanılmaz ama Aşti'den semtlere giden ücretsiz servisler var. Gelen yolcu katından otoparka çıkınca hemen görürsünüz veya gösterirler. Onlardan Batıkent tarafına gidene binersiniz bu bahsedilen Hastane metro durağına kadar gidersiniz. Dolmuşçu zihniyetiyle çalışıyorlar, biraz dolaştırmalı bi güzergahı var ve trafik durumu aleyhinize olur ama neticesinde götürür.1 saati aşmaz sanırım.

Alternatif olarak, Aşti'den alt geçidi kullanarak karşı çıkışa ulaşıp(Emek tarafı) Akköprü'ye giden dolmuşlara binebilirsiniz. Akköprü'ye veya Ankamall'e gideceğim derseniz herkes gösterir. 1 dk beklemeden dolmuşa biner, Konya yolunun yoğunluk durumuna göre Akköprü'ye 10-15-20 dk'da ulaşabilirsiniz. Oradan yine bu metroya(Kızılay-Batıkent) binip 4 durak sonra hastane durağına varırsınız. Karmaşık gibi gelebilir ama pratik bir çözüm esasen bu.

Son olarak da en garanti ve öngörülebilir olan, arkadaşların da söylediği gibi tümüyle raylı sistemle ulaşmak. Aşti'den Ankarayla(A1 hattı) Kızılay'a, oradan Batıkent tarafına aktarıp(M1 hattı) Hastane istasyonuna varış. İnmesi binmesi vs. 45 dk'yı aşabilir ama 1 saati aşmaması lazım normal şartlarda.
  • jnlbnnn  (31.01.19 16:01:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.