[]

Kredi kartı akbank

>>Bir kredi kartım var Akbanktan.1000 TL borç vardi.İki dönem gecikmedeydi. Şu an bi şirket devraldık,varım yoğum masraflara gitti.Asgari de olsa ödeyememistim.Neyse bugün aradılar ,iki dönem gecikmedesiniz dilerseniz borcumuzu taksitlendirelim dediler.Ben de kapatmak istiyordum kartı,kabul ettim hemen. Aylık 100 küsür 9 ay ödeyecekmisim.130 TL faiz.

Bu olayı kabul ettim fakat içime kurt düştü. Şimdi kkb'de görüncek mı bu olay? İçine sıçtık mı kredi notunun? Keşke bunu yapmayıp bir şekilde asgari mı ödeseydim en azından 3 dönem olmadan?


 
geçmiş olsun sicile işledi


  • Bostan  (30.01.19 17:45:10) 
evet 5 sene görünecek. bende garanti ile bu tufaya düşmüştüm zamanında.


  • delidir yakalayin  (30.01.19 17:49:06) 
Yahu yok, adamı korkutmayın. Hiçbir şey olmuyor. Batık kartını blokelediler arkadaşımın. Her ay şu kadar da ekstre ödeeyceksin dediler. Kartı da iptal yani, o durumda.

Paşa paşa düzenli ödediği için kredi puanı tavan yapmıştı aksine. Daha yarısına gelmeden kredi çıkmayan adama kredi çıktı, gitti borcu tümden kapadı.

Hayır kkb'de görünecek görünmesine de, notunu etkilemez. 2 aylık gecikme ne etkilediyse o kadar. Yapılandırmanın bir etkisi yok.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (30.01.19 18:02:25 ~ 18:03:02) 
İnşallah olmaz tabi de bankacıyım ben sistemde görüyorum bütün gecikmeleri puan da düşüyor


  • Bostan  (30.01.19 18:59:05) 
Benim bildiğim uzun süre kart alması zora girecektir, hele akbankla kredili çalışmak çok zor olacaktır da diğerleri belki daha yumuşak davranır.


  • atom karincanin torunu  (30.01.19 20:18:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.