[]

İs yerinde emrivaki konuşanlar hakkında yapılması gerekenler

Üretim olan firma herkes alışmış işçisinden tut ofisteki adama kadar kaba saba konuşmaya. Elimden geldiğince uyarılması gerekenleri uyardım ama bitmiyorlar. Nasıl bir tutum takınmalıyım diğerleri için. Herkese ayar mi vereceğiz illa tek tek.




 
Merhum ziya paşa der ki “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

Ver hocam ayarı, getir herkesi hizaya. Ben de bu konuda epey sinirliyim.
  • rumeli beylerbeyi  (30.01.19 10:53:29) 
Emvrivaki kaba-saba konuşmak değil yanlız. Oldu bittiye getirmek demek, işi size sormadan kilitlemeleri demek.
Mesafeli olursanız, yüz vermezseniz düzelir diye umuyoru kaba saba kısmı. Eğer iş kilitliyorlarsa, geri cevireceksiniz tüm soğuk kanlılıığınızla.

  • aks-i endaz  (30.01.19 10:53:52 ~ 11:02:19) 
Üretim sektöründen gelen ben bu ayarları vermekten yorulmuştum. Bir yerden sonra boşverdim. O insanlar öyle konuştuğunda onlara cevap vermemeye başladım. Zamanla kendierini çeki düzen verdiler. Ama bu sizden çok karşı tarafla alakalı olduğu için her durumda çalışmaz bu.


  • kablelvuku  (30.01.19 10:55:55) 
genç ve kibar biri misiniz? Üstüne bir de kadınsanız kimse takmıyor.


  • gelmeistemem  (30.01.19 11:32:09) 
ben de ilk baslarda surekli azarliyor ya da tersliyordum. simdi cok sinirlenmediysem cevap vermemeyi tercih ediyorum. zorunlu haller disinda da kimseyle muhatap olmuyorum. soguk ve nemrut gorundugum icin de kimse benimle konusamiyor. cozumu boyle buldum. eminim arkamdan catlarcasina konusuyorlardir ama umarim catlarlar! -_-


  • in vino veritas  (30.01.19 11:36:04) 
İşçiler hem kaba hem ağzı pis emrivakiler hak getire. Ofistekiler de, ofiste diye ağzını bozamıyor sadece yap et minvalinde konuşmalar. Bu da beni olumsuz etkiliyor baya.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (30.01.19 11:38:09) 
Emrivakileri yapma, o an neyle uğraşıyorsan onunla ilgilenmen gerektiğini söyle.


  • efx  (30.01.19 11:54:55) 
İş yerindeki sorun ne tam anlaşılmıyor sorudan. Emrivaki iş mi yaptırmaya çalışıyorlar, kaba saba mı konuşuyorlar, ikisi de mi? Emrivakinin anlamını bildiğinize emin misiniz?


  • miranda  (30.01.19 21:17:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.