[]

Tag - Yakalandın filmi hakkında

Dün akşam bu filmi izledim oldukça komik ve eğlenceli bir film olmuş kesinlikle tavsiye ederim ama şunu sizlerle paylaşmak istedim, adamlar bizim küçükken oynadığımız yakalamaç yada ebeleme oyununu bile alıp filmini çekmişler hemde çok güzel bi şekilde yani konu enteresan olsun çocukça olsun saçma olsun bi yerinden yakalayıp bütçe filan baya iyide oyuncularla çekiyolar bizde olsa saçma der güler geçerler yani sinemada biraz vizyonu genişletmemiz ve bazı fikirlere gerçekten değer vermemiz gerekmiyor mu sizcede?

Bu arada film gerçek bi hikayeden alınmış, yaşlı yaşlı adamlar harbiden 30 sene boyunca baya kılık filan değiştirip her sene bi ay ebeleme oynuyolar ya şaka gibi :)


 
kesinlikle cesario'ya katılıyorum. bu izleyicinin neler istediğiyle alakalı.
ben de yapımcı olsam basarım recep ivedik tarzı filmleri kazanırım parayı. az sayıda insan filmlerde farklılığa, yeni şeylere açık. onlar da sinemaya gitmiyor veya gitseler de sayıları yeterli değil.

  • baharat  (30.01.19 10:33:58) 
Cesario +1
Ben bizim çocukların bu kadar mal olduğunu düşünmüyorum. Yapılır neden yapılmasın gayet güzel filmler de yapılıyor bizde. Ama nihayetinde para kazanmak için yapıyo bu adamlar bu işi. İzleyici bunu istiyorsa her sene osuran küfreden bir adamı 15 oyuncuyla çekip milyor milyor para kazanmak daha mantıklı haliyle.
azınlık olduğumuzu düşünüyorum filmleri yayınları vs eleştirirken bunu unutuyoruz. Nihayetinde bunlar birer meslek ve adamlar sonunda manitolks diyorlar.
  • Giovanni Pipitto  (30.01.19 11:17:05) 
tamam izleyici vizyonsuz da, her yönetmen ölümlü dünya gibi film çekiyor da biz mi izlemiyoruz? o da özgün senaryolu komik bir film. parayı gömünce, senaryo /yönetmenin iyiyse oluyor. ürün olsa izleyicisini bulur. komedi her zaman izlenir. iş asıl yapımcılarda bitiyor. onlar vizyonsuz asıl, yap filmini sat netflixe, ver televizyona. millet bi odada bitiriyor koca filmi milyon milyarlar kazanıyor.


  • hasmetizm 2046  (30.01.19 11:46:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.