[]

hiç iftiraya uğradınız mı?

değerli duyuru ahalisi;

hiç iftiraya uğradınız mı? cevabınız evet ise size atılan iftiraya karşı ne yaptınız?


 
Evet. Dövdüm.


  • Tears of Devil  (29.01.19 20:52:00) 
Bi kadın tarafından uğradım. Üzerine yürümediğim halde 3 tane yalancı şahit tutarak, ona saldırdığım iftirasını attı.

Erkek olsaydı döverdim.

Allah'a havale ettim kendisini.
  • komando kani var bende  (29.01.19 21:09:51) 
Bana iftirayı atan kişi kardeşim gibi büyüdüğüm dostumdu. Çocuktuk, yaş 17. olmadığım ortamda demediğim lafı çarpıtarak kötü niyetliymişim gibi söylemiş, anlattığı kişi de büyük bir teyze, inanmamış o öyle demez deyip beni aradı, iftiracı da yanındayken yüzleştirmek için. Bana böyle böyle mi konuştun deyince ben şok geçirdim ve gerçeği anlattım, aynen yanındakine aktardı ve ben çok üzüldüğümü de söyledim. Sonra bir süre kendisiyle görüşmedim, suratıma bakamadı. Sonra aramızdaki akraba bağından ötürü görüşsem de asla bir daha güvenmedim. İnsanlığa dair aldığım ilk yaraydı.


  • mslny  (29.01.19 21:31:33 ~ 21:47:02) 
Uğramadım.


  • Amaranta ursula  (29.01.19 21:34:35) 
Uğradım. Hikaye acayip karmaşık, yazsam anında dizisini çekerler 700 bölüm, Bihter'le Behlül'e rakip olur ama kıyamam size şimdi detaya girmeyeceğim.
Özetle çok gereksiz yere bir iftiraya uğradım, çok yakın olduğumu sandığım arkadaşım da inandı buna, "bana bak, benim hakkımda X'e böyle böyle demişsin. Git doğruyu söyle ona, senin yüzünden 5yıllık dostumla aram açıldı" diye yapıştı yakama. Ne kadar ben hiçbir şey demedim diye anlatsam da inanmadı, hatta anlatmama izin bile vermedi beni hiç dinlemedi, ben de sinirlendim "madem onca yıllık arkadaşındı neden senin yerine daha 5 aydır tanıdığı benim lafımı dinledi? Dinlemeseydi. Bana ne" dedim. Yapmadığım şeyi üstlendim, yakın arkadaşımı kaybettim ama konu kapandı en azından. Bundan 6-7 sene sonra o yakın arkadaşımın kafası çalıştı ve özür diledi benden, "haklısın, sen ne demiş olursan ol, onun seni dinlememesi gerekirdi. Ben seni affediyorum, sen de beni affet, arkamızda kalsın bu olaylar" dedi. Ben yine açıklamaya çalıştım ama yine dinlemedi. Sahi bu karı beni niye hiç dinlemiyor ya?! Neyse şimdi arkadaşlığımız güzel gidiyor.

Özetin özeti: iftiraya inanan hıyar varsa buyursun inansın. Bir iki kere denerim kendimi anlatmayı, o da karşımdaki benim için gerçekten önemli birisi ise, sonrasında da bırakırım kim neye inanmak istiyorsa inansın.
  • paslanmaz pencere  (29.01.19 22:51:16) 
evet. kanser olan ablam babamla kavga ederken aralarına geçip çubuk gibi durduğum halde takip eden bayramda aile toplaştığında bu piç beni dövdü diye vücudundan rastgele morluklar göstermişti. geberdi gitti çirkef karı.


  • 0721079  (29.01.19 22:56:39) 
Evet oldu. Çok büyük bir şey değil. Seneler önce lise bitişi üniversite başlangıcı sırasında babamın restaurant'ında ayak işleri falan yaparken o semtin genç ortamında bulunmaya başlamıştım. Oradan bir kızla flörtleşiyordum. Adı da Alangoya'ydı. Kız kardeşinin de adı Almula idi sanırım. Bu adları ilk duyduğum kişilerdi. Neyse bariz flörtleşme tam elle tutulur bir noktaya gelecekken bir baktım kız ortadan yok oldu. O zamanların ghosting'ine maruz kaldım. Sonradan öğrendim ki, arkadaş grubundan kılkuyruk tipli bir oğlan (o zamanların meriç'i) Alangoya hakkında saygısız şeyler söylediğimi söylemiş Alangoya'ya. İşin ilginci bunu duyduğum kişi de meriç'in kendisi idi. Unutmamışım karaktersizi yıllar geçse de.


  • twelfth  (30.01.19 11:16:35) 
eski şirketimde kız bana yazıyordu, benden red cevabı alınca, ben ona yazıyormuşum gibi lanse etmişti :)

bana yazdığı WhatsApp yazışmalarını gösterdim millete acımadan. şirkette ki hayatını bitirdim, ayrıldı gitti sonra.
  • facebook  (10.02.19 22:17:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.