[]

Hiç sebze yememenin sağlığa etkisi

Bu pahalılığı atlatana kadar yemesek mesela, hemen kanser olmayız herhalde? Hiç de sevmem zaten. Meyve yenir de hiç sebze yemeyen bir tanıdığınız var mı? Nasıllar?




 
Kanser olmazsın. ytd


  • shangrilla  (28.01.19 21:21:16) 
biraz paranoyakça olabilir ama hiç bir sebze meyveye güvenmiyorum. hepsi ilaçlı, tadsız, tuzsuz. yemezsek bişey olucağını sanmıyorum.


  • scudman1  (28.01.19 21:59:58) 
sebze ve meyvelerde yoğun lif var. zamanla ilk adımda bağırsak tembelliğine, o da ikinci adımda kabızlığa yol açar. üçüncü adım kabızlığa bağlı olarak anal fissür, makatta çatlak veya polip oluşumu gözlemlenebilir. poliplerin neye sebep olduğunu araştırabilirsiniz.

kısacası sebze-meyve olmadan uzun süreli beslenme mümkün değil, imkansız.
  • sibrizzio  (28.01.19 22:16:43) 
Meyve sebze ilaçlı diyen vatandaş bence toprak kemirsin çünkü etteki ve sütteki antibiyotik, hormon, hayvanlara vurulan katkı iğneleri falan bir görse bir daha kasap reyonunun önünden geçmez.

Üstte yazan arkadaş çok iyi özetlemiş. Bunlara ek olarak ister istemez kilo alırsın sebze olmaksızın. Çünkü ağırlık/kalori oranı en düşük gıdalar sebzelerdir.
  • bos gezenin bos ustasi  (28.01.19 22:38:07) 
iyi de sebze zaten en ucuz şey, sebze yemeyip ne yiyeceksin ki?


  • der meister  (28.01.19 22:40:44) 
Zaten yemeyin. preview.redd.it
Biri yapacakti:)

  • stavro  (28.01.19 22:45:14) 
Pahalı diye sebze yememek mi ? Antarktika da mı yaşıyordunuz ?


  • Bostan  (28.01.19 22:48:35) 
Meyve sebzelerin zaten dış yüzeyi kanserojen. Hele ki mevsiminde yemediğiniz her meyve ile bir bardak tarım ilacı içmiş oluyorsunuz. Hiç bir şey Olmaz.


  • rakidabalikolsa  (29.01.19 07:09:48) 
Meyve sebz ilaçlı diyen vatandaşım. Çünkü bu işin içindeyim. Ailemde tarımla ilgilenen çok insan var büyük ölçekte. Etteki antibiyotikmiş. Hahah çok komik. Hayvan başına bir iğne antibiyotik vurmanın maliyetini biliyor olsaydın hiç bir üretimcinin bu işe girmeyeceğini bilirdin. Gerçekten bol keseden atıp tutmak bu olsa gerek. Ette hormon da yok aynı sebepten. Et ye kardeşim. Yiyebileceğin en tabii şey.


  • rakidabalikolsa  (29.01.19 07:27:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.