[]

KPSS için hangi kaynak?

Dershaneye vb. gitme gibi bir şansım yok. Evde kendim çalışacağım fakat hangi kaynağı alayım bilemedim. GK-GY'den başlayıp ÖABT'ye doğru sıra sıra gideceğim. PEGEM'in şu kaynağı GK-GY için iyi midir?

www.pegem.net

Video destekli diyor, ders anlatımı mı bu bilen var mı? Şurada da ayrıca ders anlatım videoları satılıyor çünkü.

pegemkampus.com

 
Benim girdiğim dönemde Pegem en popüleriydi. Aklımda iyi olarak kalmış. Yedi iklim, Yargı ve Murat'tan çalışanlar da vardı.

Bir de sanırım belli alanlarda bazıları diğerlerine göre daha iyi olabiliyor.
  • shangrilla  (28.01.19 18:21:08 ~ 18:22:01) 
pegem'in konu anlatımlı setini almıştım ama en iyisi benim hocam'ın video defterini alıp videoyla birlikte götürmek oldu.Gk-gy için başka bir sorun olursa da mesaj atabilirsin yardımcı olurum.


  • Varolus sancısı  (28.01.19 18:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.