[]

Saç maskesi

Hanımlar saç maskenizi evde kendiniz mi hazırlıyorsunuz yoksa dışarıdan satın mı alıyorsunuz?
Satın alıp da memnun kaldıklarınızın markaları nedir?
Evde hazırlayanlar, maskenin içine neler koyuyorsunuz?
Bu maskeleri ne sıklıkta yapıyorsunuz? Şaçta ne kadar süre tutuyorsunuz?

Bir de ek olarak, şu ana kadar hiç profesyonel saç bakımı yaptırdınız mı? Evet ise, nerede yaptırdınız? Verdiğiniz paraya değdi mi?

 
hindistan cevizi yagi kullaniyorum. yatmadan once uclarina suruyorum ya da gun icerisinde 1-2 saat tutup yikama seklinde yapiyorum. ince ve cabuk yaglanan ve cok cabuk kirilan saca sahibim, hic yaglanma yapmadi. kiriklarimi onarir gibi oldu ve uclarim misir puskulu gibi gorunmuyor artik. haftada 1 kez yapiyorum.
boyali sac icin uygun olmadigi cunku sac rengini actigi soyleniyor ama ben 1,5 sene once yaptirdigim boyanin uzerine kullaniyorum. dogal rengim zaten acik oldugu icin tam olarak ne derece dogru bilemeyecegim.

daha once yilda 1 ya da 2 kere keratin bakimi yaptirmistim. acikcasi ondan cok daha iyi sonuc aliyorum.
  • 65 derece  (28.01.19 17:50:32 ~ 17:52:40) 
John Frieda sac maskesini banyo yaparken sac kremi gibi kullaniyorum.
Haftada 2 defa yani. Kullanirken de sacimda iki dakika bekliyor, memnunum.

  • chitosan  (28.01.19 17:53:19 ~ 17:54:23) 
Hayatımda sadece 1 kere saç maskesi yaptım 2 ay önce. Pek bi fark göremediğim için bir daha yapmam herhalde. Ama belki sizde işe yarayabilir.
Yumurta sarisini saç diplerine beyazını da içine zeytinyağı ve bir iki damla limon ekleyip çırptiktan sonra dipler harici sacin geri kalanina sürdüm. Yarim saat bekledim. Ama siz benim gibi kışın yapmayın. Yumurta olduğu için malum yumurta kafada pişebilir diye sıcak su ile durulayamıyoruz. Soğuk su ise yumurtayi saçtan cikarana kadar kafada şok etkisi yaratıyor. 3 gün migren krizi yaşadım bunun yüzünden. Yani yaz ve ilkbahar en uygun zamani bu maske için.

  • Amaranta ursula  (28.01.19 17:59:03) 
annem yıllardır yaz kış sadece yumurta sarısı ve zeytinyağını karıştırıp yapar, yıkarken sorun yaşamamış şimdiye kadar.


  • taurina  (28.01.19 20:23:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.